U POTRAZI ZA SRODNOM DUŠOM

'Ljubav je na selu': Mijo je odabrao Brankicu, a Stjepan Ranku

Još jedan nastavak showa "Ljubav je na selu" donijela je niz uzbuđenja. Rade je ispunio Ireni želju i odveo je na operu, a onda ga izbacili iz kazališta!

Ljubav je na selu - Jozef izbacuje.PNG
Foto: RTL

Rade je svoju Irenu odveo u osječki HNK na operu, iako je radije želio na stadion, a Smilja i Branko na Braču također nastavljaju svoje romantično putovanje.

''Očekujem da ću se odmoriti i prepustiti malo sama sebi'', poručila je Smilja, no Branko je poželio s njom spavati u istoj sobi, što je ona odbila.

''Branko nije uopće romantičan, on je naučio biti šef, gazda'', kazala je.

Image
Foto: RTL

Miroslav je za svoje dame odlučio ispeći roštilj, a ni to se nije svidjelo Jasmini, koja mu je zamjerila što se neprestano hvali svojim imanjem, iako ''nije baš nešto''.

''Ima jedan rječnik bezobrazan. Možda je mislila da je sramota što sam ja zemljoradnik. Ja od toga živim'', poručio je Miro.

U Miroslavovu obranu stala je i Gabi, a večera koja je trebala biti opuštena završila je prilično napeto.

Vrijeme je da na svoje putovanje na Šoltu krenu i Ivan i Samanta, a farmer je priznao da se da njihovog posljednjeg susreta nije baš čuo s njom.

''Šolta – otok ljubavi! Ja planiram da ćemo mi nešto ostvariti'', kazao je.

''Nadam se da ćemo sklopiti neko prijateljstvo'', Samanta je imala druge planove, ''Meni treba neki malo zreliji muškarac, malo više alfa, malo stariji od Ivana''.

Na Stjepanu je konačno da odluči koga vodi na svoje romantično putovanje. Ljubica je o svojoj sudbini pitala visak: ''On želi da ja ostanem ovdje''.

''Ja sam tvoja zlatna djevojka i mislim da mi moramo ići na to putovanje da se bolje upoznamo'', Ranka je dodala.

Farmer je rekao kako Ranka previše prigovara, a Ljubica ima svoj stav i misli da se od prvog dana u njega zaljubila.

Nakon dugog razmišljanja, Stjepan je ipak poručio kako Ljubica ide kući: ''Ranka je više uz mene''.

''U mom srcu ima toliko ljubavi, žao mi je što to nisam mogla sa Stjepanom podijeliti'', kroz suze je rekla Ljubica.

A u Postojnskoj jami Jožef je i dalje razgovarao oči u oči sa svojim damama prije izbacivanja.

''Ja sam zadovoljna, brineš se o nama svima'', Amra mu je poručila.

''Druželjubiva si, ali nisi dosegnula moje vrijednosti glede kuhinje'', zamjerio je farmer Amri lijenost.

''Nisam se htjela potruditi u inat drugim kandidatkinjama'', kazala je Amra, priznavši da misli kako je Jožef pao pod utjecaj Azre i Marije.

''Manekenka mi ne treba na mojoj farmi'', poručio je, a zatim u šetnju poveo i Azru.

''Vrlo si fina osoba, pristojna, vrijedna'', Jožef je priznao kako za nju nema loših riječi.

''Ja se vidim na tvojoj farmi'', kazala je.

Jožef je priznao da mu je odluka teška, ali odabrao je Amru da ode s njegove farme.

Image
Foto: RTL

''Malo je naivan pa sluša babe. Njemu ipak treba mlada žena'', kazala je nakon odlaska.

Stiglo je vrijeme da Mijo odabere koga vodi na romantično putovanje, a podršku mu je odlučila pružiti i voditeljica Anita Martinović.

Dame su joj priznale da im je na njegovoj farmi bilo predivno, a on da mu je ova odluka jako teška.

''Sa Ksenijom sam krenuo nekim obilaznim putem, više mi leži, sviđa mi se. Pozitivnija, življa, zabavnija'', priznao je Aniti nasamo, ''Žena za sve, iznenadila me, fantazija. Brankina energija mi je u zadnje vrijeme pala... Nekad mislim da sumnja u mene, onda se i ja pokolebam''.

Na Mirinoj farmi u rijeku je pakiranje jer i on ubrzo bira vodi li na putovanje Gabi ili Jasminu. Farmer je priznao da osjeća olakšanje, a dame da su posve mirne.

Image
Foto: RTL

''Ja znam koga je Miroslav odabrao i ja tu odluku poštujem'', Jasmina je bila uvjerena da ona ide kući, dok je Gabi Miri priznala da se na njegovu farmu već itekako naviknula u ovih nekoliko dana.

Nakon Amrina odlaska Jožef i njegove dame uživale su u njegovoj prirodi i novim radnim zadacima, a posjetila ih je Anita Martinović i poslala Azru i Mariju da se spakiraju jer nova farmerova odluka ubrzo slijedi.

''Analizirat ću jednu i drugu, do zadnjeg trenutka ću odlučivati'', priznao je Jožef Aniti.

''Rade mi leptirići u trbuhu, paše mi njegova nježnost'', Marija je priznala Azri.

Ante je također trebao izabrati s kim putuje, a za Klaru i Milenu pripremio je novi zadatak kojim su mu se trebale dodatno dokazati – guljenje krumpira.

''Ante, ti tražiš ljubav, a ne čistačicu'', podsjetila ga je Klara, a pobunila se i Milena koja je očekivala da će zadnji dan na farmi proteći u druženju i posebnoj romantici.

''Ovdje sam baš naučila seljačke poslove, kućne poslove i zbog toga sam jako sretna'', poručila je Klara, ali pobjednica malog Antinog izazova bila je ipak Milena.

Stiglo je vrijeme da Mijo donese tešku konačnu odluku, a njegove dame vidjele su da je jako nervozan. ''Obje ste mi drage, bilo nam je lijepo s vama... Odlučio sam da kući ide Ksenija''.

''Imam osjećaj da sam rekla jednu riječ, da bi se okrenulo na drugu stranu. Ali nisam jer ja to ne želim'', zagrlila je farmera, a on je pustio suzu.

''Moja odluka možda i nije baš prava, možda bih se bolje proveo sa Ksenijom, ali dao sam priliku Branki'', zaključio je.

''Sretna sam što ćemo imati prilike još se upoznati, ali možda se i nešto dogodi'', kazala je Brankica, a dan su završili zagrljajima i poljupcima.

A što će se događati na romantičnim putovanjima i kakve će odluke donijeti farmeri koji još nisu odabrali svoju damu, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!