Ljubav je na selu

Kod Dragoljuba u radnoj akciji najbolja je bila Silvana: 'Dalmatinka zna štucati'

Nakon što su kandidatkinje stigle na imanja farmera i udobno se smjestile, stiglo je vrijeme i za prva zajednička druženja. I dok su neki farmeri svoje dame poveli na večeru ili u šetnju gradom, drugi su ih natjerali da zasuču rukave.

Kod Dragoljuba već traje radna akcija pa su tako Ljiljana i Silvana marljivo obrezivale grmlje. "Ljiljo, jel' ti ide?", pitala je Silvana Ljiljanu i upozorila ju da previše ne stanji grmlje.

"Silvana je baš pokazala umijeće i baš je gledala da stvarno to dobije oblik koji treba", pohvalila je Liljana Silvanine vještine obrezivanja.

I dok su Ljiljana i Silvana radile u paru, Dragoljub je Jasminki pokazao njezin grm. "Mi smo ostali zadnji, naš je ovaj grm. Da vidimo što ćeš ti napraviti", rekao je Dragoljub Jasminki.

"Moj grm je meni bio super", zadovoljna je bila Jasminka, a posebno joj se svidjelo što joj je grm bojom pristajao uz vesticu. "Svaka je dobila kako treba!"

"Meni baš nešto bježe ove grančice, ne mogu ih pohvatati", požalila se Jasminka Silvani kad je Dragoljub otišao.

"Jasminka je dobila jednostavniji grm nego recimo ja", primijetila je Silvana.

Ipak, čini se da Jasminka nije dijelila njezino mišljenje jer je komentirala kako se je puno trudila i da ju je čak i znoj oblio.

Nakon završenog posla, Dragoljub je krenuo u provjeru: "Da vidimo kako ste uradile." Silvana ga je pitala je li zadovoljan, na što je on rekao: "S nekim radovima jesam."

Ljiljana nije bila previše zadovoljna, ali je rekla kako je odradila zadatak onako kako je mislila da je trebala.

"Evo nam pobjednice! Ova sa malim škaricama je napravila super, nju ćemo večeras izvesti", rekao je Dragoljub i zagrlio Silvanu koja je odmah potom izgrlila i ostale cure.

"Dalmatinka zna štucati pa je dobro odradila biznis", komentirala je Jasminka, a Ljiljana je dodala da je Silvana bila presretna zbog pobjede.

"Radila je s malim škarama, imala je dosta radova, bilo je visoko, morala se više napeti i potruditi i stvarno je zaslužila naslov pobjednice", zaključio je Dragoljub.