Ljubav je na selu

Farmer Ljubo nije dobio nijedno pismo: 'Ne misliš da si možda postavio malo velike zahtjeve?'

Na radost mnogobrojnih obožavatelja, večeras je na RTL-u krenula jubilarna, 15. sezona showa 'Ljubav je na selu'. I dok je neke farmere razveselila brojnim pismima, voditeljica Anita Martinović za farmera Ljubu nije imala sretne vijesti.

"Koliko si ti očekivao pisama? Ovdje stane bar stotinu pisama", rekla je voditeljica Anita Martinović farmeru Ljubi na što joj je on odgovorio: "Meni treba samo jedno. Što će mi više?"

Nakon toga došao je trenutak istine i Anita je otvorila kutiju koja je nažalost bila prazna. "Što bi mogao biti razlog tome", upitala ga je Anita.

I dok Ljubo misli da je u pitanju njegova nesreća, Anita je rekla: "Ne misliš da si možda postavio malo velike zahtjeve? Možda su se gospođe prestrašile."

"Ja sam rekao kakav sam, što sam i eto me", rekao je iskreno Ljubo, a Anita ga je podsjetila da je također tražio ženu koja je 'mlada, vitalna, vitka, da nije debela…'

"Pa normalno, što će mi to! Ja želim ženu koja može sa mnom pod ruku, da nisam sam", uzvratio je Ljubo.

Na kraju mu je Anita poželjela sreću i poručila mu: "Moraš se malo opustiti, nemoj toliko gledati izgled, bore i tako dalje. Ponekad je važno samo ono što je u srcu. Želim ti da nađeš jednu takvu ženu - ugodnu za oči i ugodnu za šetnju."