Branko je s lakoćom izbacio Jadranku koja mu je prigovarala

U novoj epizodi 'Ljubav je na selu' Branko je morao poslati jednu svoju djevojku kući

051887700fd7aff676d9_885812.jpg

Jadranka se požalila da joj je previše mirno i dosadno kod Branka, a Riva je istaknula da joj smeta što otkad je došla unosi negativnu energiju na imanju. "Meni je u okolici kuće pet frizerskih salona, trgovački centri. Ma meni je sve pod nosom", objašnjavala je Jadranka ostalim kandidatkinjama. 

"I nama je, ali ovo je malo promjene. Nama je to interesantno", rekla joj je Riva. "Ne znam što je očekivala", dodala je kasnije. 

Jadranka je otkrila što joj još smeta. "Ja volim da je kuća sređena, unutra sve lijepo. Kod njega nije. Kod njega je sve skromno", ispričala je što misli o Brankovom domu. 

Farmer je pozvao sve kandidatkinje u polje suncokreta i pitao sve redom što misle o njegovom imanju i kako im se sviđa ondje. Jadranka je otvoreno rekla svoje mišljenje. "O tebi kao čovjeku mogu reći sve najbolje. Lijepo si me i moje prijateljice koje sam upoznala, primio, prihvatio. Ne mogu ništa loše reći. Što se tiče lokacije, života na selu, tu ja ne pripadam, iskreno rečeno. Ja se tu ne osjećam dobro, ja tu ne pripadam. Ja nisam osoba za selo, ali ti nemaš veze s tim", objasnila je. 

"Ja ti se zahvaljujem i danas napuštaš moj dom", rekao joj je kratko Branko. Poželio joj je sve najbolje i da ostanu u kontaktu. Naljutila ga je već kad nije htjela odraditi modnu reviju kao ostale kandidatkinje. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!