‘Treba mi čovjek koji će biti samo moj!’

Brankica i Smilja borile su se za Zvonka, a sad se obje vraćaju u novu sezonu 'Ljubav je na selu'

Novu, 16. sezonu omiljenog showa 'Ljubav je na selu' gledatelji će moći pratiti već od srijede, 6. rujna u 21.15 sati, a cijele epizode showa bit će dostupne i na novoj platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji. Među poznatim licima koja će svoju ljubavnu sreću tražiti u novoj sezoni su i Brankica Kobasić te Smilja Livančić.

ljns.jpg

Dvije su to kandidatkinje kojih se svi obožavatelji jako dobro sjećaju iz prošle sezone kada su obje bile na imanju Zvonka Šantalaba, a međusobno su bile najveće suparnice jer je njihov farmer upravo njima posvećivao najviše pažnje vodeći ih na spojeve i tepajući im.

shimmer fallback

I Smilja i Brankica također su pokazivale koliko im se Zvonko sviđa pa se tako najčešće vodila rasprava tko će od njih dvije pripremati ručak i pokazati sve svoje kulinarske vještine.

U napetom finalu sezone Zvonko je ipak izabrao Smilju, koju je poveo na romantično putovanje u Osijek, no unatoč njezinu nastojanju da iz njega izvuče priznanje o kakvim iskrenim emocijama, između njih ipak nije zaiskrilo dovoljno da nastave svoju vezu i izvan showa.

shimmer fallback

Sada, obje ponovno stižu u novu sezonu 'Ljubav je na selu' te se nadaju da će ovaj put imati više sreće u pronalasku onog pravog.

Brankica Kobasić dolazi iz Zagreba i ima 59 godina te radi kao njegovateljica. Ističe kako često kaže sve što joj je na pameti i to smatra svojom najvećom manom, ali ujedno je dobra, simpatična i voli pomagati drugima. Bila je u braku 25 godina, a nakon suprugove smrti imala je još jednu dužu vezu. Majka je trojice sinova. Bitno joj je da muškarac drži do sebe, da je uredan i ima sve zube. U slobodno vrijeme s prijateljima ide na kave ili organizira druženja, a obožava se družiti i sa svojom unučadi.

shimmer fallback

''Mislim da bih se mogla zaljubiti, a kada sam zaljubljena, dajem sve od sebe, privržena sam, iskrena, vjerna... Sve što jedan muškarac treba u ženi, mislim da sam to'', kaže za sebe Brankica.

Smilja Livančić ima 56 godina i dolazi iz Pakraca. Za sebe voli reći da je realna, dobra i da ne pretjeruje ni u čemu, ali drugi o njoj misle da je tvrdoglava. Iza nje su dva braka, a kao najljepše događaje u životu ističe rođenje svoje djece. Od budućeg partnera voljela bi da nije egoist, manipulator te da nije sebičan. Zna raditi sve poslove pa se ne boji nijednog seoskog izazova.

shimmer fallback

''Brzo se zaljubim, ali se brzo i odljubim kad osjetim da tu nešto ne štima. Uvijek je dobro malo ljubomore u vezi. Treba mi čovjek na kojeg se mogu osloniti, koji će biti samo moj'', kazala je Smilja u svom predstavljanju.

A hoće li ove dvije dame u novoj sezoni imati više sreće te hoće li se ponovno boriti za srce istog farmera ići će putovati na različite farme, gledatelji će doznati već od srijede, 6. rujna u 21.15 sati na RTL-u, u showu 'Ljubav je na selu'. Cijele epizode showa bit će dostupne i na novoj platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.