Anita priredila iznenađenje i na Radoslavovu farmu dovela Amru

"Dovodim vam još jednu kolegicu", rekla je Anita. Sve tri Radoslavove dame su pozdravile Amru. 

8b3334e7771f75fb7d27_884248 (1).jpg

IrenaInes i Suzana su se kod Radoslava posvetile čišćenju oko njegovog bazena, a nedostajala im je glazba dok su to radile. "Rad, red i disciplina", istaknula je Suzana. "I galama", dodala je Irena. 

"Nama je tu jako dosadno i onda već kad smo tu na ovom mjestu da nam brže prođe vrijeme čistimo", rekla je Ines. Dok su one radile, stigla je voditeljica Anita Martinović u društvu mlade Amre. "Dovodim vam još jednu kolegicu", rekla je Anita. Sve tri su pozdravile Amru. 

"Nemam ništa protiv. Drago mi je da je došla", istaknula je Suzana. "Jesi nam ti došla u goste ili posjet?", pitala je Ines Amru. "Ja sam došla upoznati  tog svog kralja, gospodina. Svidio mi se pa hoću vidjeti kakav je", odgovorila joj je. 

"A dođeš mu kao prijateljica, malo bolja prijateljica, prijateljica s povlasticama? Da vidim u koju grupu da te stavim", rekla je Ines."Pa u grupu žena", rekla je Amra. 

"A što da kažem? Mlada neka djevojka. Ja joj mogu biti mama", rekla je Ines. Amru je zanimalo što su one tri Radoslavu. "Mi smo mu prijateljice. Mi smo mu za početak prijateljice na upoznavanju", rekla je Ines. 

"Došla sam ga upoznati pa ćemo vidjeti što ću mu biti u rodbini", istaknula je Amra. "Mogu se zamisliti kao gazdarica ovog imanja i da ovdje živim", dodala je. 

Suzana je komentirala da joj je Amra draga. "Vidi se da ima nekog žara i da se ne da zezati", istaknula je. Voditeljica Anita je rekla kandidatkinjama da puste metle i da će kasnije čistiti, a zanimalo ju je što se događa i gdje je Radoslav. "Nema ga uopće. On je rekao da nije farmer", rekla je Suzana s čime su se složile Ines i Irena. 

"Mi nismo farmerice nego smo kraljice u zlatnom kavezu", dodala je. Osjetila je olakšanje što je Aniti mogla reći neke stvari što je muče. Objasnila joj je da ih je Radoslav lijepo ugostio, ali one s imanja ne mogu nigdje otići. "Ti si mi na rubu suza", primijetila je Anita. 

"Ja sam katastrofa cijeli dan", priznala je Suzana. Otkrila je da je povrijeđena jer je došla zbog Radoslava i njegovih dobrih namjera. "Opet mi je dao suze", istaknula je. Ines, Suzana i Irena objasnile su da ih je Radoslav zaključao jer mu nisu rekle da su otišle u Split. 

"Otišla bih i ja ako me ne bi izveo. Ako on mene ne može zadovoljiti, onda ću ja tražiti drugoga", rekla je Arma. Aniti nije bilo jasno što se dogodilo s Radoslavom. "Ja sam u šoku", istaknula je. 

"Ja volim kad je muškarac malo nevaljao", priznala je Amra. 

'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!