Slasna ili masna?

Kraš ima novu čokoladu s (pazi ovo) čvarcima. Ne šalimo se, Dorina Čvarak je tu

Sve je počelo kao prvoaprilska šala, ali sad je stvarnost - od subote možeš kupiti Dorinu Čvarak!

Dorina Čvarak 1.jpg

Svi smo se makar jednom našalili za prvi travanj, datum na koji se obilježava Međunarodni dan šale i jedini dan u godini kada nikome ništa ne vjerujemo, jer su šale i smicalice ne samo dozvoljene, nego čak poželjne. A u Krašu, osim majstora najbolje čokolade, nalaze se i vješti šaljivdžije koji su ovogodišnju prvotravanjsku smicalicu pomno spremali kako bi oduševili sve ljubitelje dobrih podvala i još boljih okusa.

Image
Živjeli i dobar tek!

Čokoladni keksi s ginom totalni su hit - imamo recept

Slasna ili masna? Dorina u suradnji s Mesna industrija Braća Pivac predstavlja limitiranu čokoladu s čvarcima! S kim ćeš je prelomiti? objavljeno je na Kraševim društvenim mrežama prvog travnja. Ova šala bila je toliko dobra, da je ideja o Dorini s čvarcima postala slatka želja brojnih pratitelja pa je Kraš ponukan ogromnim interesom odlučio otići korak dalje – ne reći „aprilili“, nego „tražili ste i dobit će te“, udovoljiti potrošačima i zaista proizvesti Dorinu Čvarak.

Image

Ono što su započeli prvog travnja, u Krašu će dovršiti zadnjeg travnja. Naime, u rekordnom roku napravljena je Dorina Čvarak od 100 grama, s minimalno 50 posto udjela kakaa i pažljivo biranim hrskavim čvarcima. Ova ručno rađena čokolada proizvodi se u limitiranom izdanju, a ekskluzivno će se moći kupiti u Kraš choco&caféu na glavnom zagrebačkom trgu. Njena prodaja počinje u subotu, 30. travnja i traje do isteka zaliha, stoga svi koji žele probati ovu jedinstvenu kombinaciju moraju požuriti nabaviti svoj primjerak.

Nije svaka šala neslana, ova je itekako slana jer su u Krašu prelomili i omogućili potrošačima da zaista uzmu sve – pa i Dorinu Čvarak.