Spektakularna turska serija

'Kraljica noći' - dramatična serija o grijesima iz prošlosti, obiteljskim tajnama i ljubavi

Nova epizoda serije 'Kraljica noći' svakoga je dana dostupna na platformi PLAY Premium, dodatnom programskom paketu na RTLPlayu

Queen of the night 1.jpg

U bajkovitom gradiću Grasseu, na francuskoj rivijeri, poznatom kao svjetskom gradu parfema, živi Seline, mlada i šarmantna žena koja s majkom ima malu radnju za proizvodnju parfema. Njezina je majka Francuskinja, a njezin pokojni otac iz Turske, no Seline nema nikakvih veza s obitelji s očeve strane. Neobičnim spletom okolnosti, jednoga dana upoznaje Kartala, kojeg je važni poslovni put doveo iz Istanbula u Grasse. Jedan susret bio je dovoljan da između Seline i Kartala plane ljubavna iskra koja će zauvijek promijeniti tijek njihovih života.

Nakon nekoliko nezaboravnih i strastvenih dana i noći, Kartal mora natrag u Istanbul, no Seline ga je potpuno očarala i on joj obećava da će joj se vratiti. Povratak kući za Kartala je bio povratak u stvarnost, svojoj ženi i njezinoj obitelji. Iako se u Istanbul vratio s odlukom da se želi razvesti, supruga Esma odbija razvod. Osim složenih obiteljskih i ljubavnih odnosa u sadašnjosti, Kartal živi nesvjestan tereta mračne tajne svoje prošlosti. Kao mali dječak ostao je siroče, a čovjek koji ga je odgojio kao svojeg sina je Aziz, isti čovjek koji je hladnokrvno ubio Kartalova rođenog oca Mustafu. Ujedno, Aziz je i otac Kartalove supruge Esme.

Image

Glava obitelji, danas ugledan i moćan poslovni čovjek, Aziz zabranjuje Kartalu da napusti njegovu kćer. Razočarani Kartal prekida vezu sa Seline, govori joj da mu nije ništa značila i ostaje vezan u Istanbulu i u braku bez ljubavi, pokušavajući zaboraviti ženu koju voli. Zaljubljena i slomljenog srca, Seline ubrzo shvati da je trudna. Nekoliko godina kasnije, Seline sa svojim četverogodišnjim sinčićem odlazi u Tursku. Nakon saznanja da je njezin otac prije majke imao drugu suprugu s kojom ima sina, Seline je odlučna u namjeri da pronađe i upozna svojeg polubrata. U neočekivanoj igri sudbine tijekom boravka u Turskoj Seline upoznaje Aziza, koji se zaljubljuje u nju. Predlaže joj brak, a Seline, vidjevši kako se Aziz dobro slaže s njezinim sinom, pristaje na vjenčanje, želeći da njezin mali Osman konačno ima oca i mušku figuru u svojem životu.

Nakon zaruka, Aziz priređuje svečanu večeru na kojoj će obitelji predstaviti odabranicu svojeg srca i buduću ženu. Obitelj je sumnjičava i hladna prema Seline, smatrajući da je njezin motiv udaje za Aziza financijske prirode. Misle da se mlada Seline želi udati i ući u obitelj zbog novca. No, od svih njih, najviše je zaprepašten Kartal, koji je odmah u očevoj zaručnici prepoznao svoju nikad prežaljenu ljubav. Potresen, Kartal i dalje ne zna da je on otac njezinog djeteta i misli da mu se Seline ovom udajom želi osvetiti. Shvaća da to nije tako, ali shvaća i to da se njegovi osjećaji prema njoj nisu promijenili. S druge strane, Aziz nije svjestan da je njegova zaručnica upravo ista ona žena zbog koje je Kartal htio napustiti obitelj, a ta skandalozna spoznaja probudit će duboko zakopanu Azizovu mračnu stranu i nakon toga više ništa neće biti isto.

Image

Glavna zvijezda serije "Kraljica noći" u ulozi Seline je slavna turska glumica Meryem Uzerli, koju svi pamtimo po ulozi fatalne sultanije Hurem iz megapopularne turske povijesne serije "Sulejman Veličanstveni". Ulogu Kartala tumači poznati turski glumac, markantni Murat Yildirim, koji je glumio glavnu ulogu Demira Dogana u izvrsnoj i vrlo hvaljenoj turskoj seriji „Asi“  te u ulozi Savaşa Baldara u televizijskoj seriji „Ljubav i kazna“. Možda ponajviše zbog glavnog glumačkog para, „Kraljica noći“ već je s početkom snimanja postala jedna od najiščekivanijih turskih serija na ovim prostorima, a s početkom emitiranja, opravdala je sva očekivanja gledatelja. Ovu uzbudljivu i dramatičnu seriju, kao i mnoge filmske i televizijske naslove, možete pogledati na PLAY Premiumu, dodatnom programskom paketu na RTLplayu, na kojem će gledateljima svaki dan biti dostupna nova epizoda serije.