Knjiga tjedna

Knjiga uz koju ćeš bolje razumjeti sebe, ali i druge

Poznavateljica ljudske prirode – Christel Petitcollin – vraća se s nastavkom hit-knjige Kako manje misliti

Žena čita
Foto: Unsplash

Ako ste pročitali Kako manje misliti (budući da je najprodavanija knjiga prošle godine u Hrvatskoj, vjerojatno jeste) sigurno već znate da pripadate krugu osoba koje neprestano analiziraju. Neki možda i nisu bili iznimnomisleći prije, no uvjeti života su nas natjerali da nam mozak radi prekovremeno.

Iako isprva ne djeluje tako, mentalna pretjeranost je adut, a fantastičan um – alat za samousavršavanje. Samo, kako optimalno iskoristiti to što se nalazi u našoj glavi? Knjiga Kako bolje misliti, razvoj i nadopuna prvoga dijela priručnika, napokon će rastjerati dvojbe koje vas muče. Autorica ju je napisala kao reakciju na brojne molbe čitatelja koji su tražili naputke u vezi s njihovim svakodnevnim problemima. Čitajući ta pisma i odgovore Christel Petitcollin, može se steći dojam sudjelovanja u privatnom razgovoru s terapeutkinjom. To knjizi daje izravnost i snažniju povezanost autorice s čitateljem.

Ako želite produbiti znanje o sebi i savjete kako pronaći mir na profesionalnom planu, u odnosima s najbližima i u ljubavi, obavezno posegnite za ovom knjigom jer je neophodna nadopuna prvom bestseleru. Uz nju ćete bolje razumjeti sebe i druge, razvit ćete i zavoljeti svoju neobičnu osobnost, a također i naučiti kako organizirati okruženje tako da se u njemu osjećate najsigurnije.

U vremenu kada smo izolirani te bombardirani najrazličitijim informacijama, može se činiti da se misaoni proces toliko ubrzao da će mašina pregorjeti. No zato nam ovakve knjige nude praktična rješenja uz koja je mnogo lakše manevrirati čudnim putevima moždanih vijuga.

shimmer fallback

Naslov: Kako manje misliti
Autorica: Christel Petitcollin
Prijevod: Dubravka Celebrini
Izdavač: Poetika
Uvez: meki s klapnama
Broj stranica: 208
Cijena: 129,00 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.