Klasične ili apstraktne slike cvijeća za uređenje svakog životnog prostora

Obogatite i oživite vaš životni prostor jedinstvenim umjetničkim djelima

dovido.hr-slikamaslacakujedinstvenomdizajnu.jpg
Foto: dovido.hr

U današnje vrijeme sve je više onih koji se svoj dom odlučuju ukrasiti slikama. I ne samo dom nego i restoran, ured i mnoga druga mjesta. Ovaj način umjetničkog izražavanja omogućuje vam da bilo koju sliku ili fotografiju pretvorite u jedinstveno umjetničko djelo koje će naglasiti vaš omiljeni kutak u kući i stvoriti posebnu atmosferu.

Budući da djeluju tako smirujuće i opuštajuće, nije nikakvo čudo da su slike cvijeća najtraženije. Bez obzira na to preferirate li klasični stil ili težite modernizmu i apstrakciji, na Dovido.hr ćete pronaći sve što poželite.

Image
Foto: dovido.hr

Slike magnolije, lavande i cvijeta trešnje za svaku sobu

Slike cvijeća uvijek su u trendu te se mogu postaviti u bilo koju prostoriju. Elegantni otisci cvjetova orhideje rezultat su talentiranih grafičara, fotografa i umjetnika. Kombinacija svijetlih i tamnih tonova idealno će se uklopiti u gotovo svako uređenje dnevne sobe.

Ako tražite nešto drugačije, zašto ne biste razmislili o slici apstraktne crvene kale na pozadini na kojoj se sukobljavaju siva metalik boja i naglašeni tonovi tamnozelene boje? Razbijte monotoniju u vašem domu i odlučite se za do sada neviđene linije i oblike koji će vas uvesti u sasvim novi svijet.

Svakako treba spomenuti i slike cvijeća te mrtve prirode u crno-bijelom dizajnu. Ovakve jednostavne slike savršen su dodatak „šarenom“ stilu uređenja bilo kojeg interijera. Višedijelne slike su također prilično popularne i najčešće se postavljaju u dnevnim sobama i hodnicima.

Visokokvalitetni materijali

Sve slike izrađene su od provjerenih i visokokvalitetnih materijala. Tiskaju se na posebnom platnu točno određene težine na kojem se boje savršeno odražavaju. Osim materijala, kako bi slika bila vrhunske kvalitete jako je bitna tehnologija otiska. S tim ciljem slike se printaju polako, a sami otisak jamči zasićenost boja, tako da će zasigurno biti upadljive. Tome u prilog idu i savršena oštrina te dubina boje. Prilikom otiskivanja koriste se kvalitetne ekološke boje koje se ne otpuštaju u zrak, tako da su slike prikladne i za spavaće sobe.

Boje ne blijede čak ni u slučaju nakon dugotrajnog izlaganja suncu, tako da će uz Dovido vaš životni prostor uvijek izgledati savršeno.