Kakve sve dekoracije za krštenja mogu biti i što možete napraviti sami?

Krštenje je nezaboravan dan u životima a dekoracije za krštenja učinit će taj dan još posebnijim

Kakve sve dekoracije za krštenja mogu biti i što možete napraviti sami?

Ako se pitate da li je moguće sam napraviti dekoracije za krštenja, odgovor je naravno  potvrdan. Da, dekoracije za krštenje bit će onakve kakve poželite da budu, jer krštenje je i onako prigoda kojom iskazujete vašu ljubav i privrženost obitelji, ali i čin koji donosi vjeru i nadu. Stoga i dekoracije za krštenje mogu biti prilagođene vašim željama i osjećajima, a u tome ćete se najbolje sami snaći.

ImageDonosimo vam nekoliko ideja, a daljnju izradu dekoracija za krštenje prepuštamo vama i vašim ukućanima.

Glavna uloga na ovoj proslavi dodijeljena je vašem malom slatkišu, a vi ste tu kako bi taj veliki događaj zabilježili kamerom ili fotografijama, te jednog dana  uživali prisjećajući se  kako ste organizirali taj veliki dan.

Krštenje se događa jednom u životu i ne smije zaostajati u dekoracijama za drugim proslavama.

Zanimljivo da je još uvijek uobičajena upotreba boja za dječake plava, za djevojčice roza, ali ipak se sve više ti stereotipovi razbijaju i dekoracije za krštenja mogu biti i u drugim bojama.

Tu je moderna i nenametljiva kombinacija mint boje  i zlata. Neutralna je, profinjena, a kombinacija pastelnog i metalnog savršena je i za dječaka i za djevojčicu.
Dekorirajte prostor za krštenje i pomponima. Neka i oni budu mint, bijeli i zlatni. Pazite da ne unosite previše zlata kako ne bi iz elegancije zakoračili  u kič. 

Uz ove savjete za dekoracije za krštenja možete biti sigurni da će se vaša proslava pamtiti.