Virtualna stvarnost

Online dejtanje - Ovako će se ON ponašati na društvenim mrežama ako mu se sviđaš

Nekada ste se škicali u klubovima, a sigurno si i sama danima išla jest u jednu te istu studentsku menzu točno u to vrijeme jer si znala da će ON biti tamo, danas su stvari bitno dugačije, a simpatije se rađaju na društvenim mrežama

pexels-andrea-piacquadio-941572.jpg
Foto: Pexels

Društvene mreže podigle su 'dejtanje' na novu razinu. Frajeri su se nekada morali udvarati, integrirati se u tvoje društvo ili te nekako izdvojiti iz njega da bi porazgovarali s tobom i bolje te upoznali. Danas se prvi koraci udvaranja uglavnom odvijaju online. Preko društvenih mreža izmjenjuju se poruke s osobom koja ti se sviđa i na taj virtualni način stječeš prvi dojam o svojoj simpatiji.

Image
Nije im lako

6 horoskopskih znakova koji dejtanje shvaćaju preozbiljno

Nekada ste se pogledavali sa stolova u kafiću i škicali u klubovima, a sigurno si i sama danima išla jest u jednu te istu studentsku menzu točno u to vrijeme jer si znala da će ON biti tamo. Toga se sjećaju malo (ali samo malo) starije generacije koje su svoje simpatije upoznavale oči u oči. Danas su stvari bitno drugačije. Ljubavi se rađaju na društvenim mrežama i postoji niz pokazatelja koje analiziraš kada ti se netko sviđa na temelju kojih možeš zaključiti jesi li i ti njemu interesantna ili ne. Iako ima puno pozitivnih strana, znakove s društvenih mreža možemo vrlo lako krivo protumačiti. Često previše analiziramo objave i ponašanje simpatije te ulazimo u dubiozu i vrlo lako stvaramo krive zaključke. A da se to ne bi dogodilo, donosimo ti savjete kako znati da mu se stvarno sviđaš prema njegovom ponašanju na društvenim mrežama

Potrudit će se da znaš

Ako mu se stvarno sviđaš, jasno će ti to dati do znanja objavama na svojim profilima ili reakcijama na tvoje objave. Ako postoje bilo kakvi kontradiktorni znakovi, ili ponašanja da mu se ne sviđaš, to je vrlo vjerojatno točno. Najbolji primjer je 'praćenje' na društvenim mrežama. Ako pozorno prati svaki tvoj korak znaš da mu se definitivno sviđaš i da te pokušava bolje upoznati i saznati što voliš. Ako je pak situacija obratna, ne moraš se previše nadati.

shimmer fallback

'Lajk' na svaku objavu

Ako frajer minutu nakon tvoje objave 'lajka' sve što izbaciš na društvenim mrežama, možeš i sama zaključiti da je lud za tobom. Osoba koja pročita sve što napišeš ili pogleda svaki tvoj video očigledno se trudi da sazna više o tebi.

shimmer fallback

Dobro te 'upoznao'

Društvene mreže omogućuju profiliranje pojedinca i prije nego ga fizički upoznamo. Ali slika koju će netko stvoriti o tebi ovisi o tvojim objavama i preferencijama na društvenim mrežama. Frajer kojeg zanimaš istražit će povijest tvojih objava i lajkova te na temelju toga kreirati mišljenje o tebi. Zato ako primijetiš da tvoja simpatija odjednom lajka stranice koje i sama pratiš, možeš zaključiti da ima ozbiljniju namjeru upoznati te.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.