Kako pregledati povijest pretraživanja interneta?

Ako imate problema s radom računala, usporen je ili vam stvara određene probleme, možete ga jednostavno malo "počistiti", a evo kako pregledati povijest pretraživanja i obrisati je

Kako pregledati povijest pretraživanja interneta?

Povijest pretraživanja je dobra opcija jer u njoj možemo pregledati nešto što nas zanima a ne možemo se sjetiti kako i gdje pronaći "to nešto" što želimo ponovno vidjeti.
U takvim slučajevima posežemo za poviješću pretraživanja, a povijest pretraživanja interneta možemo pregledati ili izbrisati iz nekog razloga.

ImageJedan od razloga je kao što smo naveli na početku usporen rad računala.

Internet preglednik redovito sprema sve informacije o stranicama koje ste pregledavali na Googleu tako da uvijek možete i pregledati povijest pretraživanja. No to zna biti vrlo nezgodno ako svoje računalo morate dijeliti s drugim kolegama na poslu ili pak sa svojim partnerom. No, ne morate paničariti jer ipak postoji brz i jednostavan način da izbrišete povijest pretraživanja interneta. Prvi korak koji morate obaviti jest odabrati opciju izbornika. Nakon toga bit će vam ponuđena opcija povijest pretraživanja interneta na kojoj su prikazane sve vaše aktivnosti. Na odabranoj opciji vidjet ćete različite ikone od kojih je jedna pregledati povijest pretraživanja interneta, a druga obriši (očisti) nedavnu povijest.