Kako otvoriti dodatni Instagram profil

Možete povezati više Instagram profila na vaš telefon, a kako otvoriti dodatni Instagram profil pročitajte u nastavku

Kako otvoriti dodatni Instagram profil

Došlo je vrijeme kada većina korisnika Instagrama ima dvije ili više stranica, od kojih na svakoj mora jednako često komunicirati. U nastavku ćemo pogledati kako otvoriti dodatni Instagram profil - odnosno kako dodati drugi račun na Instagram.

Neki korisnici, a njihov broj je sve veći i veći, trebaju stvoriti drugi račun,u poslovne svrhe. To si programeri Instagrama i uzeli u obzir, provedbom dugo očekivane sposobnosti dodavanja dodatnih profila te mogućnošću brzog prebacivanja između njih. Morate znati da ova značajka može biti dostupna isključivo u mobilnoj aplikaciji - u web verziji ne funkcionira.

ImageEvo i kako otvoriti dodatni Instagram profil  za samo nekoliko sekundi 

Kada pokrenete svoj Instagram na pametnom telefonu. Idite na dno prozora, na desnu stranu kartice da biste otvorili stranicu profila. 
Zatim s gornje strane dodirnite korisničko ime, a u dodatnom izborniku koji se otvori odaberite opciju "Dodaj račun" .

Na zaslonu ćete primijetiti prozorčić autorizacije pa se prijavite u drugi priključni profil. Na ovaj način možete dodati čak do pet Instagram profila koje ćete koristiti.

U slučaju uspješne prijave, dovršit će se povezivanje dodatnog računa. Sada se možete jednostavno prebacivati ??između stranica odabirom prijave jednog računa na kartici profila i potom označavajući drugu.

Zanimljivo je da ćete, čak i ako trenutno imate otvorenu jednu stranicu, primati obavijesti o porukama, komentarima i drugim događajima s tih povezanih računa.

Sada kada znate kako otvoriti dodatni Instagram profil, više nećete morati stalno  se odjavljivati i prijavljivati bi provjerili privatan ili poslovni Instagram profil nego je dovoljno samo da se prebacite s jednog profila  na drugi.