Kako možeš znati da si blokiran na Facebook-u

Sigurno ste i vi korisnik Facebook aplikacije, pa ako biste željeli znati da li vas je netko blokirao na Facebook-u, evo nekoliko informacija o tome

Kako možeš znati da si blokiran na Facebook-u

Opcija 'seen' na Messengeru, kao i na drugim mrežama, donijela je brojne neugodnosti te stvorila netrpeljivosti među ljudima. A znate li da je možete isključiti i da je moguće da si blokiran na Facebook-u, a evo i kako to možeš znati.

Kako možeš znati da si blokiran na Facebook-u?

Ako si blokiran na Facebook-u moraš znati da je to prvenstveno osoba koja vas zbog nečeg ne voli, tako da možda i nećete biti iznenađeni kada otkrijete da vas je blokirala.

Prvo što trebate provjeriti ako želite znati da li vas je netko blokirao je provjeriti jeste li blokirani ili ste "samo" bivši prijatelji.

Prijatelja možete potražiti pomoću Facebook pretrage. Ako vas je "prijatelj" blokirao, nećete uopće moći vidjeti njegov profil. Ako odaberete "Prikaži sve" postoji mogućnost da vidite njihov profil.

Kada kliknete na profil tog prijatelja, vidjet ćete osnovne informacije o njemu, što znači da niste blokirani, već samo "unfriendani". Kako možeš znati da si blokiran na Facebook-u? Jednostavno, ako ne vidite ništa, riječ je o bloku i znate da vas je taj netko blokirao na Messengeru.

Ako ste imali razgovore s traženom osobom u Messengeru, otvorite Facebook i otiđite na Messenger te odaberite sve razgovore sa "See All in Messenger". Zatim odaberite razgovor s osobom koju provjeravate. Njihova profilna slika se neće učitati i nećete moći kliknuti na njihovo ime ili im pregledati profil. Sve to bit će znakovi po kojima možeš znati da si blokiran na Facebook-u. Slanje poruka također neće funkcionirati. 
Ako je vaš "prijatelj" samo deaktivirao svoj profil, njegovo ime nećete ni pronaći. Umjesto njega pisat će 'Facebook User'.

Nakon ovoga i dalje se mučite pitanjem - kako možeš znati da si blokiran na Facebook-u?

Jedini pravi način kako možeš znati da si blokiran na Facebook-u  je pitati osobu je li vas blokirala, ako je uopće vrijedna toga, a to vi najbolje znate.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.