Kako izgleda blokiranje na Instagramu

Znate li kako izgleda blokiranje na Instagramu i kada upotrijebiti tu mogućnost

Kako izgleda blokiranje na Instagramu

U nastavku ćemo objasniti kako izgleda blokiranje na Instagramu, postupak blokiranja i odblokiranja nekog koga pratite na vašoj omiljenoj društvenoj mreži Instagram

Image
Ako vas zanima hoće li osoba koju blokirate na Instagramu, biti obaviještena o tome što ste napravili, ne brinite, neće niti znati ako joj to na neki način ne stavite do znanja. Ali, što ako ste vi dobili blokadu i kako izgleda blokiranje na Instagramu  

Ako primijetite da neko vrijeme niste vidjeli nikakve objave osobe koju ste pratili, jednostavno objašnjenje bilo bi da ona nije ništa objavila. Ali, također je moguće kako vas je ta osoba blokirala.

Ako sumnjate kako je u pitanju blokiranje na Instagramu, to nije teško provjeriti. 
Potražite korisnički račun koji želite vidjeti i ako je u pitanju blokiranje na Instagramu, nećete moći pronaći taj profil i vjerojatno ste blokirani.
Ako je taj korisnički račun postavljen kao privatan, ili ako je taj korisnički račun postavljen kao javan i kad ga otvorite ne možete vidjeti profilnu sliku, broj objava, pratitelja ili profila koje ta osoba prati, a umjesto fotografija stoji natpis 'No Posts Yet', sigurno su vas blokirali.

Ako tražite osobu pod točnim linkom npr. Instagram.com/ [korisničko ime] - pojavit će se stranica s tekstom 'Sorry, this page isn't available', što je - pod pretpostavkom da ta osoba nije obrisala korisnički račun - znak da je nastupilo blokiranje na Instagramu.

Jedini način da provjerite da li je netko obrisao svoj korisnički račun je da posjetite drugi korisnički račun na Instagramu za koji znate da ga je ta osoba pratila.
Potražite komentare ili lajkove osobe koju tražite pa ako ih pronađete, korisnički račun još je aktivan, a vi ste dobili blokadu na Instagramu.

Ako vam blokiranje na Instagramu treba da biste vi nekoga blokirali, samo idite na profil te osobe Ki kada nađete korisnika, odaberite tri točkice u gornjem desnom kutu za prikaz postavki, te odaberite “Blokiraj”.

Doći će vam obavijest kako blokirani korisnik neće moći pronaći vaš profil, objave ni priču na Instagramu, te kako neće dobiti ni obavijest o tome da ste ih blokirali.
Samo odaberite “Blokiraj” za nastavak i blokiranje na Instagramu je gotovo.