Carstvo za četveronožne prijatelje

Znamo gdje želimo ići kada posjetimo Budimpeštu - u ovaj kafić za pse

Pseći ekvivalent mačjih kafića koji su postali vrlo popularni, Kutya egy hely otvoren je za sve pse, ali i ljude koji vole životinje

profimedia-0256186577.jpg
Foto: Profimedia.hr

Broj pasa diljem svijeta počeo je rasti i danas gotovo da i nema osobe koja ne želi jednog takvog četveronožnog ljubimca za svog kućnog ljubimca. A s porastom broja pasa ljudima sinu i nove ideje, a jedna od njih je i Kutya egy hely, kafić za pse koji je nedavno otvoren u Budimpešti.

Image

#ostanidoma i u mašti otputuj u kafić gdje uz kavu možeš pomaziti ovce i gledati kako ih kupaju

Pseći ekvivalent mačjih kafića koji su ovih dana toliko popularni, Kutya egy hely kafić je u kojem se psi mogu osjećati kao kod kuće - ovdje imaju prostranu kućicu za igru, a u kafiću se još nalaze šank i manji stolovi te galerija s vrećama za sjedenje i toaletima.

Smješten u ulici Rottenbiller utca nadomak Gradskog parka, Kutya egy hely dočekuje sve posjetitelje, bilo na četiri ili dvije noge. Na vratima će ih pozdraviti Dália, pas koji pripada osnivačici kafića Tünde, i Troy, mješanac njezina prijatelja Tomija.

Kutya egy hely daleko je više od mjesta gdje se psima daje voda. Uz igralište, tu je i vrtić za pse, cjelodnevni nadzor od 8 do 18 sati za 4500 forinti (oko 95 kuna) ili sat za 800 (17 kuna). Zasad je to moguće samo utorkom i četvrtkom, no plan je ponuditi ga svakim radnim danom.

Dan ovdje možeš započeti sendvičem za doručak, kasnije komadom kolača, uz pivo, vino, koktele i, naravno, kavu. S druge strane, psi ovdje mogu uživati u udobnim krevetićima i ukusnim kostima s pulta.

Posjetitelji ne moraju biti vlasnici pasa, već samo ljudi koji vole biti u blizini pasa koji su, pak, uvijek zahvalni na pažnji. Stoga, bilo da imaš svog psa ili si jednostavno ljubiteljica ovih prekrasnih životinja, kada idući put dođeš u Budimpeštu, znaš gdje moraš otići!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.