Jednostavnost minimalizma kolekcije Gino Rossija za zimu 2021

Cijelu kolekciju Gina Rossija zaokružuju nijanse antracita, karamele, čokolade te bež boje koja će ove zime biti rado nošena boja obuće i torbi.

CCC_Rossi_Nova kolekcija.jpg

Prepoznatljivost kolekcije za zimu 2021. su visoke i niske čizme, gležnjače i mokasine nadahnute bezvremenskim kolekcijama majstora minimalizma 90-tih , napomenula je u uvodnom dijelu direktorica marketinga CCC-a Hrvatske Martina Perić.

Gotovo svi modeli Gina Rossija lišeni su suvišnih detalja i odlikuje ih minimalizam koji je bio i tema panel diskusije na kojoj su o „Minimimalizmu u modi“ govorili Vesna Blašković te modni dizajner i kritičar  Boris Banović, a razgovor je vodila voditeljica Modnog suda RTL-a Marija Pajić.

Kako se čulo na panelu, minimalizam je uvijek IN. Vesna Blašković napomenula je kako osobno voli minimalizam i da je za nju uvijek u trendu. Modni dizajner i kritičar Boris Banović smatra kako je kolekcija Gina Rossija  dobar minimalistički stil koji lako može podići svaku kombinaciju. Oboje se slažu kako Hrvati vole vidjeti dobre kombinacije i pratiti modu, ali razlika je uvijek u detaljima. Kako se čulo, moda nije jednostavna ali ako imaš stila lako ćeš istaknuti minimalizam koji nosiš.

Image

Novu kolekciju koja se već nalazi u svim trgovinama CCC diljem Hrvatske došla su razgledati i brojna poznata lica poput influencera Lucije Lugomer, Freya-e, Matee Fajsberger, Marka Medića, Jelene Marinović... kako bi se i osobno uvjerili koji su to modeli obuće i torbi Gina Rossija kakvi su se mogli vidjeti 90-tih godina u kolekcijama Calvina Kleina, Helmuta Langa i Donne Karan.

shimmer fallback

Cijelu kolekciju Gina Rossija zaokružuju nijanse antracita, karamele, čokolade te bež boje koja će ove zime biti rado nošena boja obuće i torbi.

Nitko nije ostalo ravnodušan na trenutni ultimativni hit combat čizme ili pak, elegantne tople bež modele chelsea čizmice. Uz obuću predstavljene su i torbe koje se savršeno nadopunjuju uz cipele, a svakako zaokružuju ukupan outfit.

Nova zimska kolekcija Gina Rossija već je na svim prodajnim mjestima CCC trgovina te na www.ccc.eu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.