Ogrlice koje želimo

Jedan od naših omiljenih brendova nakita ima novu kolekciju

Već smo ranije pisale o tome kako smo se u 'zaljubile' u srpski brend Monoi koji su pokrenuli brat i sestra. Jednostavnost dizajna, a s kojom ne možete proći nezapaženo oduševila nas je na prvu. Sada Marko i Maja Bačanin imaju novu kolekciju

Monoi 2021 ogrlice (4).jpg
Foto: Promo/Monoi

Monoi je brend nakita iz Srbije kojeg su pokrenuli brat i sestra, Marko i Maja Bačanin,a postoje već više od 3 godine. O njihovom radu pisali smo još prošle godine, a ovaj put Monoi je lansirao novu kampanju pod nazivom “Outlines” za svoju novu kolekciju ogrlica. Inspirirana siluetama i oblicima arhitekture i geometrije, povezana je u svoj najčistiji oblik, kažu u Monoiu.

Image

Očekivano, svi modeli su dizajnirani kao bezvremeni komadi nakita koji jednostavno ne ovise o prolazećim trendovima, što je uostalom i što je osnovni princip ovog brenda.

Image

Brat i sestra pokrenuli su brend nakita koji plijeni poglede, a njihov rad prepoznao je i slavni britanski Vogue

Koncept je nastao kao nastavak postojeće kolekcije koji uklapanjem i kombiniranjem s Monoi prstenjem, narukvicama i naušnicama omogućava kreativnu slobodu kupaca i stvara originalne, jedinstvene kombinacije.

Snažna, hladna geometrijska estetika elemenata ogrlica je pretočena u suptilne, elegantne komade koji su lako prilagodljivi različitim stilovima i prilikama.

Image

Dizajniran da bude mnogo više od nakita, Monoi teži da inspirira individualnost.

Nova kolekcija je dostupna na www.monoi.design, a mi svoje favorite već imamo za koje se nadamo da ćemo ih naći ispod bora.