Crno ili šareno?

Svadbeni bonton: Jesu li ove toalete potpuno neprimjerene za vjenčanja?

Crna boja u našoj kulturi još uvijek ima negativnu konotaciju kada su svadbe u pitanju, jer, to je boja žalovanja i nije primjerena za svadbene svečanosti, barem tako tvrde starije generacije koje se i danas zgražaju kada vide crne haljine na tako veselom događaju

BeFunky-collage1299.jpg
Foto: Profimedia

Uvijek volimo zaviriti u živote pripadnika visokog društva, a kada su vjenčanja u pitanju posebno smo znatiželjni i željni glamura. Najviše pažnje pridaje se mladencima, a zatim i njihovim gostima, točnije njihovim modnim odabirom. Nedavno su u Londonu sudbonosno da izrekli američki bankar George Donald Johnston III i bivša manekenka a danas poduzetnica Nuria March, a oči javnosti bile su usmjerene u otmjene toalete brojnih uzvanika iz visokog društva.

shimmer fallback
Image
Obožavani modni klasik

Najljepše crne haljine u ljetnom izdanju. Pronašle smo modele za svaku priliku

Svadbena svečanost održala se u prostorijama Prirodoslovnog muzeja u Londonu koji u svojoj unutrašnjosti skriva prekrasnu svečanu dvoranu koja služi za ovakve spektakularne svečanosti. Među visokim uzvanicima bile su brojne zanimljive modne kombinacije. Većina dama odlučila se za crnu modnu kombinaciju iako je u pitanju vjenčanje.

Haljina za sve prigode

Crna haljina može biti seksipilna, otkačena, odvažna i ozbiljna, ovisi koji model odabereš i s kojim detaljima kombiniraš, ali s crnom bojom teško možeš pogriješiti. U crnim haljinama gotovo svaki oblik tijela izgleda besprijekorno. Crno vizualno stanjuje pa je vrlo zahvalna boja i za one punije dame.

shimmer fallback

Crno kao oličenje elegancije

Crna boja u našoj kulturi još uvijek ima negativno konotaciju kada su svadbe u pitanju. Naime, to je boja žalovanja i nije primjerena za svadbene svečanosti, barem tako tvrde starije generacije koje se i danas zgražaju kada vide crne haljine na tako veselom događaju. Suprotno tome mišljenju, visoka moda crnu smatra oličenjem elegancije i najsofisticiranijom bojom koja se može nositi u svim prigodama.

shimmer fallback

Fuksija vs crna

Modni stručnjaci su komentirali i kako dama u haljini boje fuksije nije baš najbolji izbor za vjenčanje. Jednostavno u ovom modelu previše privlači pažnju. Je li onda ipak bolje odjenuti crnu haljinu golih ramena ili ove silne volane?

shimmer fallback

Haljine na jedno rame kao hit sezone

Crne toalete smatraju se bezvremenskim ikonama elegancije, svaka od nas ima barem jednu savršenu malu crnu haljinu koja nam stoji kao salivena. Crne haljine, pa i drugi odjevni predmeti smatraju se ultimativnim modnim adutima s kojima je teško pogriješiti.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.