Instagram online status - kako ga promijeniti

Instagram nam daje mogućnost prikaza statusa na mreži i to nazivamo Instagram online status

Instagram online status - kako ga promijeniti

Nekoliko je načina da vidite nečiji Instagram online status, odnosno kada je netko aktivan na Instagramu.
Ako je osoba aktivna na Instagramu,zelenu točku vidjet ćete pored njihovog korisničkog imena i fotografije u vašem izravnom inboxu, ako ste u kontaktu s tom osobom. Vidjet ćete je i na drugim mjestima na Instagramu. U pristigloj pošti vidjet ćete njihov najnoviji Instagram online status, odnosno status aktivnosti. On će izgledati na primjer: aktivan prije 15 m, aktivno jučer, viđeno, kucanje ...).


Evo kako isključiti Instagram online status 

Osobe koje pratite, ili ako s njima imate izravne razgovore, mogu vidjeti kada ste zadnji put bili aktivni na Instagramu. No vi u bilo kojem trenutku možete promijeniti vidljivost svog statusa i prebaciti "Aktivan Instagram status" u "Neaktivan Instagram status".

Da biste promijenili vidljivost svog statusa na Instagramu napravite ovih nekoliko koraka:

Odaberite "Prikaži status aktivnosti" da biste isključili status aktivnosti.

Ako ste na računalu ili mobilnom pregledniku, onda idite na Instagram.com na računalu ili mobilnom pregledniku, kliknite "Privatnost i sigurnost", a zatim isključite potvrdni okvir pored "Prikaži status aktivnosti".

To je nekoliko koraka za promijeniti Instagram online status , ali imajte na umu da kad isključite status aktivnosti, nećete moći vidjeti ni status nikoga drugog.

Image