Međunarodni dan obitelji

Proslavi dan obitelji uz najljepše citate koji će te razveseliti i raznježiti

Na svojoj obitelji smo zahvalne svaki dan, a posebno danas kada slavimo Međunarodni dan obitelji

pexels-craig-adderley-1835927.jpg
Foto: Pexels

Nitko u životu nam ne pruža ljubav i oslonac kao naša obitelj, bila ona biološka ili odabrana. Kako bi obilježile Međunarodni dan obitelji odlučile smo izdvojiti nekoliko prekrasnih citata koji će nas podsjetiti koliko nam obitelj u životu puno znači.

Image
Naša najveća radost

Najljepši citati o roditeljstvu koji će te raznježiti, ali i nasmijati

U svakome od nas postoji želja da pripadamo nekoj zajednici, a kada nam ta zajednica pruža bezuvjetnu ljubav i osjećaj sigurnosti znamo da imamo pravu obitelj. Obitelj nisu samo naši roditelji i osobe s kojima smo u krvnom srodstvu. Mnogi su sami stvorili svoju obitelj tako što su se okružili voljenim ljudima, a danas je upravo taj dan kada slavimo sve takve zajednice.

Svako s vremena na vrijeme ima teške dane ili nevolje koje ga muče i baš je u takvim situacijama obitelj najpotrebnija da te bodri, vjeruje u tebe i pomogne ti da prebrodiš sve loše trenutke. Sve to čini sretne dane s obitelji još sretnijima i pokazuje nam koliko bi naš život bez njih bio težak i usamljen.

Danas slavimo obitelj u svim oblicima, od roditelja s djecom, hrabrih samohranih roditelja, ljudi koji su bezuvjetnu ljubav pružili djetetu bez roditelja ili jednostavno ljubavnicima koji su sreću pronašli jedno u drugome. Obitelj nema točnu definiciju, ona je sve ono što ti najviše znači, a ovi citati će te u to uvjeriti. Zato danas zagrli i izljubi sve svoje članove obitelji te im pokaži koliko ti puno znače u životu.