Čestitaj svojoj Gordani!

Dostojanstvena i ponosna: Sretan imendan drage Gordane!

Za žene koje nose ime Gordana kažu da su e prirodno graciozne i odišu ravnotežom i skladom, a danas slavimo baš njihov dan

Imendan i značenje imena Gordana

Jedno od tumačenja porijekla imena Gordana jest da je izvedenica muškog imena Gordon. Dolazi od grčke riječi 'Gordianos', ' Gordias', što je bilo ime cara Frigije koji je zavezao čvor na rudo kola. Vjerovalo se da će onaj tko razmrsi čvor postati gospodar Azije,a mogao je vladati i cijelim svijetom. 'Gordijski čvor ' je presjekao Aleksandar Veliki. Drugo tumačenje jest da dolazi od riječi 'gorda', to jest ponosna.

Odanost je temeljna vrijednost, ako se pita Gordane. One teže veličini i učinit će sve što je potrebno kako bi ostvarile svoje snove. Perfekcionistice su i nepokolebjive u svojim namjerama. Muškarac iz njihovih snova mora biti zgodan, profinjen, duhovit i inteligentan. Možda će im trebati duže vrijeme da odluče je li ON taj pravi, ali jednom kad su sigurne, vjerne su do kraja i učinit će sve za osobu koju vole.

Analiza imena Gordana

G - Željna si moći. Možeš ići vrlo daleko da zadovoljiš ovu potrebu, a možeš biti i vrlo tvrdoglava.

O - Ti si vrlo zatvorena osoba. Voliš čuvati tajne i uživaš u svojoj privatnosti.

R - Oduvijek si bila pomalo neodlučna osoba i bit ćeš i u budućnosti. Oklijevanje je dio tvog života.

D - Uživaš u životu i zabavljaš se. Bez zabave ne možeš disati.

A - Ambiciozna si i slobodoumna.

N - Vidiš stvari prije nego što se dogode zbog dobre intuicije.

A - Ambiciozna si i slobodoumna.

Neovisna si i najsretnija si kada si sama svoja šefica i nitko te ne nadgleda. Onda si sama odgovorna za svoj neuspjeh ili uspjeh i tako ti je najdraže jer ne voliš polagati drugima račune.

Svoje obveze shvaćaš ozbiljno. Želiš pomagati svojim bližnjima, ali ti ponekad nedostaje tolerancije pa poradi na tome. Visoki životni standard ti je na listi prioriteta. Odličan si organizator i vođa te si poštena, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Svim našim Gordanama sretan imendan!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.