Zauvijek pod kožom

Ovjekovječi tu posebnu vezu: 10 ideja za tetovaže kućnih ljubimaca

Ako želiš zauvijek sačuvati uspomenu na svog psa, mačku ili zeca - u nastavku provjeri neke od najljepših ideja za tetovaže kućnih ljubimaca

pexels-valeriia-miller-3220889.jpg

Svatko tko je imao ili ima kućnog ljubimca zna koliko se životinje čovjeku uvuku pod kožu, ali i kolika praznina ostaje kada nas napuste. Mnogi će, kako bi sačuvali uspomenu, svog ljubimca tetovirati, poput glumice i pjevačice Miley Cyrus koja ima nekoliko tetovaža posvećenih uginulim ljubimcima, među kojima su pas i ribica na lijevoj nadlaktici. No, ne treba čekati taj tužan trenutak kako bi otišla u tattoo salon i zatražila da ti na list, rame ili podlakticu tattoo majstor istetovira mačku, papigu ili psa koji su ti sve na svijetu.

Image
Tintom ispisane priče

Ženstvene tetovaže za sve dame koje se osjećaju sjajno u svojoj koži

Pronašle smo simpatičnu priču o bakici iz Basingstokea u Velikoj Britaniji koja je na rame tetovirala svoju četveronožnu prijateljicu mačku. Uprava doma za umirovljenike u kojem 76-godišnja Helen Griffiths živi postavila je u predsoblju drvo želja na koje su štićenici mogli objesiti svoju želju, a plan je bio da im zaposlenici doma pomognu ostvariti ih. Helen je zaželjela tetovažu i točno je znala što bi tetovirala - mačku koja je dugo živjela s njom.

"Prvu tetovažu napravila sam u ranim 30-ima, leptira. Moj partner je rekao da ju neću napraviti, što mi je bilo dodatni motiv da upravo to učinim", izjavila je za Metro Helen te dodala kako obožava tetovaže. Tattoo majstorici koja joj je tetovirala mačku zahvalila je na strpljenju, a osoblju doma u kojem živi što su joj ispunili želju.

Ako i ti planiraš tetovažu svog kućnog ljubimca, a Miley i Helen ti nisu dovoljna inspiracija, u nastavku ti donosimo ideje s Instagrama.

U spomen na Rexa

Po tetovaži je očito koliko je njegova vlasnica voljela svog psa.

Nespojivi ili?

Dobro znamo kako izgleda "prijateljstvo" psa i mačke, no dok će ovaj tandem teško moći u miru živjeti pod istim krovom, tetovaža je skroz druga priča. Što tinta spoji, ne razdvajaj.

Šapica

Ako ti je iz nekog razloga previše tetovirati cijelog psa ili mačku, izaberi detalj poput - šapice. Izgleda vrlo elegantno, trendi i šarmantno, a i jeftinije je.

Minimalizam od srca

Ostajemo pri malim tetovažama, a ova nas je oduševila. Također šapica, bez previše detalja, no sa srcem koje je savršeno ukomponirano.

Zeko

Ako ti je šećer povišen, zaboravi na ovu slatkoću! Otopile smo se pri samom pogledu na tetovažu koja predstavlja nečijeg zeku. Srce je savršen završni touch.

Njuške

Tri njuške s unutrašnje strane podlaktice, u boji. Dvije mačje, jedna pseća i ima mjesta za još pokoju ili možda kljun i peraju.

Otisci na vratu

Još jedna minimalistička tetovaža, na savršeno mjestu, sa savršenim motivom. Otisci šapica kućnog ljubimca i srce.

Daj šapu!

Šarena, velika tetovaža koja prikazuje šapu u ruci odličan je izbor za ljubiteljice pasa. Personaliziraj je tako da izabereš šapu blisku svome srcu.

Uhvaćena u igri

Još jedan način da ovjekovječiš svog kućnog ljubimca je da ga istetoviraš u položaju koji je za njega specifičan, poput ove mace na leđima. Mladi Mjesec se sjajno uklopio.

Ispiši ime

Ako više voliš tetovirati slova, umjesto lika svog ljubimca tintom ispiši njegovo ime. Kod ove tetovaže posebno nam se svidio detalj nad šapicom, aureola koja simbolizira anđela.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.