Ideje kako iskoristiti stari kišobran

Znate li kako iskoristiti stari kišobran i pri tome biti kreativan i zabaviti se

Ideje kako iskoristiti stari kišobran

Često se kod pospremanja doma dogodi da bacamo stare stvari jer nam ne trebaju ili jednostavno ne znamo što ćemo s njima. Stari kišobran može se iskoristiti ako pustite mašti na volju da vam kaže kako.
Ovdje donosimo nekoliko savjeta kako iskoristiti stari kišobran da bismo smanjili otpad, ali i napravili nešto lijepo te izrazili svoju kreativnost.

ImagePrvo što nam najčešće dolazi kao ideja kada se pitamo kako iskoristiti stari kišobran, je natkriti dio vrta te napraviti ukrasnu stazicu na travnjaku.

Iskoristite slomljeni kišobran, ali i slomljeno posuđe, lonce i staklo kako biste izradili mozaičnu koračnu stazu u dvorištu koju ćete natkriti naopačke obješenim starim, šarenim kišobranima.

Mnoge dekoracije u prostoru može se načiniti od starih kišobrana. Ideje su jednostavne i sjajne, samo bi trebali odvojiti malo vremena za ove projekte. 

Dekorativni luster, ili stolnu lampu, vrlo je jednostavno napraviti od komadića iskorištenih od starih kišobrana, ako si pustite maštu na volju.

Možete napraviti i predivne nadstrešnice na balkonima sa šarenim kišobranima te unijeti živost u betonski grad..

Samo pustite dijete u vama da se probudi i da se igra, sigurno ćete dobiti mnoge ideje kako iskoristiti stari kišobran .