Ideje i prijedlozi - Posveta za krštenje

Koje su najčešće riječi koje biste uputili nekome prilikom krštenja? Neka vaša posveta za krštenje sadržava upravo takve riječi

Ideje i prijedlozi - Posveta za krštenje

Pitet se koje su najčešće ideje za pisanje posveta i koja bi po vama posveta za krštenje bila najbolja? Pokušali smo pronaći neke ideje za vas koje možete pronaći u nastavku


ImageNeka se Božji blagoslov spusti na tvoj život kao predivna svjetlost koja se nikada ne gasi i koja će te uvijek voditi pravim putem. Sretno krštenje!

Najljepše želje za još jedan korak u putovanju ispunjenom nadom i vjerom. Primite naše najljepše čestitke za krštenje vašeg sina/vaše kćeri.
Neka milost Božja koju je ovaj mali anđeo primio sakramentom krštenja, prati ga cijelog života. Od srca čestitamo na krštenju vašega djeteta!
Neka Gospodin zapovjedi svim svojim anđelima da te vode i čuvaju na svim tvojim životnim putevima.
To su samo neke od posveta za krštenje koje sadržavaju upravo takve riječi i koje možete upotrijebiti ako nemate vlastitu ideju.

Vlastita ideja kao posveta za krštenje je uvijek najbolji poklon i najljepša čestitka u svakom slučaju.
Stoga predlažemo da pustite da vaša duša i srce samo ispiše posvetu svaki put kada je trebate,. 
Samo mislite intenzivno na osobu kojoj je pišete i posveta za krštenje ali i bilo koja druga posveta bit će najbolja koju ste nekome dali, jer je od srca napisana.