Bilo kada, bilo gdje

'Pijani grudnjak' novi je hit među izumima za koje nismo znali da ih trebamo

Osim što u ovaj grudnjak možeš sakriti svoje omiljeno vino i pijuckati ga bilo kad i bilo gdje, također će tvojim grudima dati bujniji izgled jer A košaricu može pretvoriti u D košaricu

grudnjak za vino.jpg
Foto: Amazon

Iako smo tek ušli u 2022., izgleda da smo već otkrile jedan od najbizarnijih (ili možda najgenijalnijih?) izuma u ovoj godini.

Image
Nove cool ideje

Glupavo ili najbolji izum? Držači za čaše vina oko vrata, za kupaonu i za kauč pravi su hit

Predstavljamo ti The WineRack Booze Bra - 'pijani grudnjak' zbog kojeg će čekanje u redovima, koncerti ili plaćanje preskupih pića postati prošlost, a sva druženja puno ugodnija i defintivno veselija.

Image
Foto: Amazon

Baš kao što mu i samo ime govori, ovaj grudnjak doslovno u sebi ima spremnik od 750 ml (što je praktički cijela butelja) u koji možeš sakriti vino i jednostavno izvaditi pumpicu spojenu na spremnik kad god i gdje god to želiš.

Image
Foto: Amazon

Osim činjenice da u ovaj grudnjak možeš pohraniti omiljenu bocu svog vina ili bilo kojeg drugog pića po izboru, on će tvojim grudima također dati i bujniji izgled jer A košaricu može pretvoriti u D košaricu (i naravno, istovremeno zamijeniti čašu) što je svakako jeftinije i jednostavnije rješenje od kirurškog zahvata povećanja grudi. A dobra vijest je da se grudnjak neće magično smanjiti prilikom pijuckanja tajne zalihe vina. Barem tako tvrde kreatori iz brenda WineOvation koji stoje iza ovog izuma.

Image
Foto: Amazon

Mi smo ga pronašle na Amazonu, gdje dolazi u M i L veličini i tri različite boje - bijeloj, sivoj i tirkiznoj, a može biti tvoj po cijeni od 29.97 dolara, što je cca 198 kuna. Što kažeš - je li ovo savršeni poklon za sve ljubiteljice vina?