Nove cool ideje

Glupavo ili najbolji izum? Držači za čaše vina oko vrata, za kupaonu i za kauč pravi su hit

Voliš se odmoriti uz čašu vina? Onda je držač za čašu nešto što ti obavezno treba kao dodatak

BeFunky-collage.jpg
Foto: Amazon.com

Početak je godine, vlada postblagdanska depresija - samo nešto zbrajamo i oduzimamo te pokušavamo smisliti kako što lakše preživjeti nastavak godine. Naravno, ponekad nam je lakše sve to preživjeti kada pozovemo na druženje najbolje prijateljice, a uz smijeh i razgovor najbolje odgovara čaša bijelog ili crnog vina.

No, kako popraviti ta druženja i još se više nasmijati? Pa uz ove nevjerojatne držače za čaše. Veliki online dućani često su izvor vrlo korisnih, ali ponekad čak i bizarnih stvari. No, nekad nas toliko osvoje da ih odmah poželimo kupiti za rođendanski poklon ili čak imati kod kuće. Koga ne bi nasmijao držač za vinsku čašu koji visi oko vrata?

Image
Foto: Amazon.com

Osim ovog nevjerojatnog držača za čaše, koji je sigurno zabavio svoje i kreatore, pronašle smo nekoliko zanimljivih držača za čaše. Na primjer, ako voliš pijuckati vino dok uživaš u toploj kupki ili gledaš televiziju, a tu je i fantastičan stalak za društvo. Nama je ovo svakako popravilo dan i već razmišljamo tko bi mogao dobiti za rođendan neki od ovih držača u nastavku!

Amazon, kupaonski držač za čašu, 105 kn

Image
Foto: Amazon.com

Amazon, držač za čašu, pogodan za šetnje, 53 kn

Image
Foto: Amazon.com

Amazon, držač za kauč, 126 kn

Image
Foto: Amazon.com

Amazon, držač za nekoliko čaša, 150 kn

Image
Foto: Amazon.com

Amazon, vanjski držač za čašu, 132 kn

Image
Foto: Amazon.com