Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci“ objavila novi natječaj za donacije: Prijaviti se mogu projekti udruga, škola, vrtića, bolnica...

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ objavila je natječaj za donacije kojim poziva sve neprofitne organizacije – udruge, škole, vrtiće, bolnice, centre za odgoj i obrazovanje i dr., koje na području Republike Hrvatske rade za dobrobit djece do 18 godina starosti, da prijave svoje projekte za financiranje.

RTL pomaze djeci.png

Vratiti osmijeh na lica onim najmlađima i najranjivijima, osigurati im što bolje uvjete liječenja, rehabilitacije, obrazovanja, omogućiti zabavnije dane u igraonicama i sportskim klubovima i jednostavno, napraviti sve što je moguće da njihovo djetinjstvo bude što sretnije i bezbrižnije – upravo je to glavna misija humanitarne udruge „RTL pomaže djeci“.

Tijekom 16 godina aktivnog djelovanja, proputovana je cijela Hrvatska s ciljem da se vrati osmijeh na lica onih najmlađih. Zahvaljujući realiziranim projektima Udruge, nekima je spašen život, neki su mogli prvi put samostalno disati i komunicirati, nekima je omogućena kvalitetnija terapija, lakši oporavak, bolji uvjeti obrazovanja; opremale su se bolnice, vrtići, škole, knjižnice i dječja igrališta.

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“  dosad je financirala 307 projekata te time pomogla više od 800 tisuća djece izravnih korisnika, a u projekte je dosad uloženo više od 24.019.764,90 kuna.

Svi zainteresirani svoje projekte mogu prijaviti do 5.9.2022. godine. Prijave s potpunom dokumentacijom šalju se na e-mail adresu Udruge: rtlpomazedjeci@rtl.hr.

Svi detalji i uvjeti natječaja, kao i prijavnica, nalaze se na službenoj web-stranici Udruge: https://rtlpomazedjeci.hr/hr/novosti/natjecaj-za-donacije-2022/

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.