NOVA EPIZODA

'Hell's Kitchen Hrvatska': U mesnom izazovu jedan će tim pobijediti, a neki razmišljati o promjeni profesije

Večeras od 21.15 sati na RTL-u slijedi nova epizoda showa 'Hell's Kitchen Hrvatska'. Timove čekaju čak dva izazova. Nakon što premoćno pobijede, članovi jednog tima dobit će zasluženu nagradu, a gubitnici će se morati suočiti s kaznenim zadatkom.

HK - Mauro i Dominik.PNG
Foto: RTL

Novo jutro u kući započet će veselo – proslavom Maurovog rođendana kojeg će njegov tim posebno iznenaditi.

Pred timovima su čak dva zadatka. Prvi je test brzine i poznavanja anatomije u kojem će se rijetko tko dobro snaći, a chef Gretić potrudit će se kako bi dodatno zapaprio – i pobjednicima i gubitnicima!

U velikom mesnom izazovu svatko će pripremati jelo po izboru, a nepredviđenih situacija, kritika, međusobnog pomaganja i improvizacije neće nedostajati. Na chefove opaske i upite neki će kandidati imati spreman odgovor i opravdanje, no njega to neće previše zanimati pa će njegovi komentari jedne ''zaboljeti'', a druge dobro nasmijati.

''Ako ovo ne bude dobro, ja pregaču kačim o klin'', najavit će jedna kandidatkinja servirajući svoj tanjur.

Tijekom kušanja i ocjenjivanja ovaj put zakazat će dosad najbolji kandidati, a neki će se konačno istaknuti i svome timu donijeti vrijedne bodove i veliku pobjedu!

''To si ti na tanjuru, to se kuži i vidi, više povjerenja u sebe'', bit će zadovoljan Gretić.

Pobjednički tim u kući će dočekati iznenađenje kojem se nisu nadali, a gubitnici će se suočiti s kaznenim zadatkom.

Tko će poslužiti najbolje tanjure i koji će tim pobijediti u novom izazovu, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u. Epizoda je već dostupna na platformi Voyo.

Image
Foto: RTL