Brak na prvu

Hedviga i Zoran razmijenili emotivne zavjete: 'Naše duše povezale su se zajedno'

'Uz tebe sam ponovno učio o životu, ljubavi i malim stvarima...', rekao je Zoran svojoj Hedvigi tijekom zavjeta

"Na našim prvim zavjetima obećao sam ti avanturu i da ti samnom neće biti dosadno. Obećao sam ti djela, a ne riječi i potrudio sam se da tako i bude i nadam se da sam u tome uspio. Uspjeh mjerim odnosom kojeg smo izgradili i povjerenjem koje danas dijelimo. Svi smo mi različite brave u koje idu različiti ključevi, prije nego što sam upoznao tebe, mislio sam da je ključ za moju bravu odavno izgubljen. Uz tebe sam ponovno učio o životu, ljubavi i malim stvarima...", rekao je Zoran svojoj Hedvigi tijekom zavjeta. Pod zvjezdanim nebom sažeo je sve osjećaje koje ima prema svojoj partnerici, a koja se od danas može zvati i njegovom djevojkom. Njih dvoje izgradili su fenomenalan odnos, a nastavljaju s njime i izvan sociološkog eksperimenta. Ipak, s dozom opreza. "Sve na ovom svijetu je neizvjesno, pa tako i naša sudbina", rekao je Zoran. Ona ga je gledala sa sjajem u očima, pogotovo kada je rekao da su se njihove duše povezale zajedno.  

Nakon toga je došao red na nju. 

"Upustili smo se u ovu avanturu neznajući što nas čeka. Sada, prisjećajući se naših početaka, jesam li nam, nesvjesna budućnosti, prorekla emocije. Ne znam kada se posljednji put dogodilo da pišem, da zbog nekoga pišem, da netko smije biti nazvan mojom osobom. Ironično je da je moja najveća bol dolazila praćena najvećom snagom - tvojom", rekla je Hedviga i nastavila hvaliti svoga Zorana. 

"Iznenadilo me moje srce i iznenadila sam ja njega. Teško mi je bilo povjerovati koliko može biti tiho, da sam se znala zapitati kuca li još uvijek. Zatvoreno za sve, otvorilo se neočekivano i kuca kao da se nikada neće umoriti i kao da nadoknađuje svo izgubljeno vrijeme“, rekla je Hedviga.  

Cijele zavjete ovog zaljubljenog para pogledajte u videu!