ZA MALE I VELIKE

Gdje za doček? Pa kod Matoša & mački na posljednji provod u ovoj godini!

Već vrapci na grani znaju da se na novoj pješačkoj zoni u Masarykovoj i Preradovićevoj ulici nalazi najbolji advent ove godine. A upravo će se tamo, kod Matoša & mački, održati i ludi ispraćaj 2023. Sve je spremno za party u kojemu će uživati baš svi – i mali i veliki!

Matoš & mačke (6).jpg
Foto: Matoš&mačke

Urbana gradska adventska scena Matoša & mački u nedjelju 31. prosinca postaje kulisa za super doček 2024. godine na otvorenome. Bez svečanih toaleta i make-upa i, još važnije, onog vječnog pitanja „Što obući za doček“.

Prvo će u novu godinu ušetati klinci. Njihov program kreće već od 11 sati predstavom "Šarenog svijeta" kojemu će se pridružiti djedica sa svojom ekipicom i odbrojati posljednje sekunde do podneva. S pucnjem gričkog topa i uz mnoštvo šarenih konfeta, kreće i nazdravljanje dječjim pjenušcem i čašćenje slatkim darovima. Da stvar bude još veselija, bit će tu i besplatni facepainting, od 11 do 13 sati.

Odmah nakon podneva kreće i  zagrijavanje za odrasle (naravno, i svi su mališani dobrodošli):  DJ Stanko Bonžda i DJ Zozzosve pozivaju na ludi Disco house party, a od 18 sati DJ pult zauzima DJ Primec koji će Matoš & mačke uvesti u iduću godinu. Za dobru klopu i još bolju cugu za ispraćaj 2023. godine pobrinut će se ugostitelji u 10 adventskih kućica s prigodnom street food ponudom i tradicionalnim domaćim zimskim jelima u slanoj i slatkoj varijanti.

Toplo se obucite, nabacite najširi osmijeh i vidimo se na dočeku u “Macarykovoj“!

Matoš & mačke će u Masarykovoj ostati sve do 7. siječnja, a sve informacije o programu, koncertima i radnom vremenu pratite na Facebook i Instagram stranici manifestacije.

Image
Foto: Matoš&mačke
Image
Foto: Matoš&mačke
Image
Foto: Matoš&mačke