Gdje s djetetom ljeti u Zagrebu? U Dječju akademiju u Amazingi

Najveći europski family entertainment centar, Amazinga, otvorio je prijave za ljetnu Dječju akademiju koja će uključivati i prvu školu skakanja na trampolinima u Hrvatskoj

3D4A6187-Edit.jpg

Premda su upisi u ljetnu Dječju akademiju u Amazingi tek krenuli, dobar dio raspoloživih mjesta zauzet je odmah u startu. Petodnevni zabavno-edukativni program je naišao na oduševljenje roditelja i zbog praktičnih razloga jer će djeca, osim stručno osmišljenog programa, u Amazingi biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima.

“Dječju ljetnu akademiju planiramo već dva mjeseca i iza nas su nebrojeni radni sastanci i koordinacije različitih disciplina. Izazov je bio osmisliti ljetni program za djecu koji neće biti samo zabava nego će potaknuti i njihov razvoj”, istaknula je Sanja Tokić, voditeljica Dječje akademije.

Image

“Zato  su u planiranju Akademije sudjelovali pedagozi i profesori kineziologije. Konzultirali smo nutricioniste, roditelje, ali i djecu. Htjeli smo znati i što oni žele. Uvjerena sam da smo postigli idealno balansiranu formulu zabave, razvoja i edukacije”, dodala je Tokić.

Ljetna Dječja akademija je petodnevni zabavno-edukacijski program, namijenjen školskom uzrastu od 7 do 15 godina, a djeca će tijekom cjelodnevnog boravka (od 8:00 do 17:00 sati) imati osigurana tri obroka te animatore i trenere koji će energizirati atmosferu i paziti na izvedbu.

Sam program Akademije uključuje školu trampolina, školu kartinga i školu penjanja, a polaznici će redovito igrati escape room igre kojima će razvijati logiku, laser tag igre kojima će poboljšati koordinaciju tijela i outdoor igre koje su mnogima obilježile djetinjstvo te su još uvijek bezvremenski klasici koje i danas možemo igrati na zelenim površinama. Ove godine po prvi puta Amazinga nudi čak 3 vrste paketa dječje akademije: Fast, Brave i Smart a svaki od paketa ima naglasak na nekom od atrakcija. Tako Fast paket naglasak ima na kartingu, Brave paket na laser tagu dok Smart paket naglasak ima na escape roomu. 

Image

“Djeca će kroz školu trampolina, uz poneki jednostavni trik, naučiti osnove pravilnog skakanja koje će poboljšati njihove motoričke sposobnosti, koordinaciju i ravnotežu. U školi kartinga ćemo ih naučiti osnovama vožnje i sportskog ponašanja na stazi dok će škola penjanja pridonijeti razvoju njihovog mišićnog sustava, ali i samopouzdanja jer svaki maleni uspjeh na zidu postaje velika osobna pobjeda”, objašnjava Tokić.

Ljetna Dječja akademija u Amazingi će se održati u jedanaest termina, a prijave se, do popunjavanja mjesta, vrše na recepciji i na web stranicama Amazinge. 

Termini održavanja ljetne Dječje akademije su:

●   od 21. do 25. lipnja

●   od 28. lipnja do 2. srpnja

●   od 5. srpnja do 9. srpnja

●   od 12. srpnja do 16. Srpnja

●   od 19. srpnja do 23. srpnja

●   od 26. srpnja do 30. srpnja

●   od 2. kolovoza do 6. kolovoza

●   od 9. kolovoza do 13. kolovoza

●   od 16. kolovoza do 20. kolovoza

●   od 23. kolovoza do 27. kolovoza

●   od 30. kolovoza do 3. rujna