Zobene pahuljice - hit namirnica za svako doba dana: Hranjivi i ukusni recepti za kašu bez premca

Zobene pahuljice nisu rezervirane samo za doručak, a mi smo ti odlučile pripremiti tri recepta koja možeš jesti od jutra do večeri i biti sigurna kako si pojela hranjiv i lako probavljiv obrok

Zobene pahuljice - hit namirnica za svako doba dana: Hranjivi i ukusni recepti za kašu bez premca

Zobena kaša s bananom i bademima

Priprema:

U lončić stavi zobene pahuljice, mlijeko i vodu. Sve skupa s povremenim miješanjem kuhaj dok se ne dobije kaša. Za to vrijeme, nareži bananu na kolutiće i u lonac ju dodaj naribanu. Sve zajedno kuhaj na vrlo laganoj vatri uz miješanje, dok se kaša ne zgusne i postigne gustoću sličnu pudingu. Nakon 10 do 15 minuta, makni kašu s vatre i ostavi jednu minutu da se slegne, a zatim ju posluži u zdjelicu i dodaj joj bademe.

Po želji ju možeš zasladiti s malo meda ili čokoladnog preljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:

  • 60 g sitnih zobenih pahuljica
  • 180 ml mlijeka
  • 180 ml vode
  • 1 zrela banana
4/4