Tijesto od bademovog brašna
2 1/4 šalice bademovog brašna (pravo brašno, a ne samo mljeveni bademi)
2 žlice kokosova brašna (pravo brašno, ne ribani kokos)
1/2 žličice praška za pecivo
1/2 žličice talijanske mješavine začina (po izboru)
1/3 žličice soli
1/3 žličice mljevenog crnog papra
3 velika jaja
2 žlice maslinovog ulja
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. U većoj zdjeli pomiješajte suhe sastojke, i posebno jaja i ulje. Zatim jaja i ulje dodajte mješavini brašna i dobro se izmiješajte. Oblikujte tijesto u kuglu i stavite je na papir za pečenje. Prekrijte je još jednim papirom za pečenje i izvaljajte tijesto debljine oko pola centimetra. Pecite tijesto petnaestak minuta dok ne počne dobivati zlatnu boju. Izvadite iz pećnice dodajte dodatke po želji (umak, sir, šunka...) te pecite još 10 - 15 minuta.