Kaša s kruškom, orasima i tamnom čokoladom
Potrebno ti je:
Postupak:
1. Krušku nareži na manje kockice. U lonac stavi žlicu maslaca i zagrij te zatim dodaj kruške. Peci ih nekoliko minuta.
2. U poseban lonac stavi mlijeko i vodu te zagrij do vrenja.
3.Pečene kruške zajedno sa zobenim pahuljicama, začinima i medom dodaj u lonac s mlijekom i vodom.
4. Sve skupa kuhaj nekoliko minuta i posluži u zdjelici.
5. Kaši dodaj nekoliko kockica svježe kruške, orahe i sitno nasjeckanu tamnu čokoladu te po želji prelij medom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1 šalica (250 ml) zobenih pahuljica
- 150 ml vode
- 150 ml mlijeka
- 1 žlica cimeta
- 1 žlica maslaca
- 1 veća kruška
- 1 žlica meda
- prstohvat soli
- Orasi
- Tamna čokolada