Zdrava i ukusna, zobena kaša u jesenskom ruhu držat će te sitom cijeli dan

S novom sezonom dolaze nam delicije poput pečenih jabuka, buče i pekan oraha, a sve smo to umotali u nježni miris cimeta i muškatnog oraščića

Zdrava i ukusna, zobena kaša u jesenskom ruhu držat će te sitom cijeli dan

Kaša s kruškom, orasima i tamnom čokoladom


Potrebno ti je:

Postupak:

1. Krušku nareži na manje kockice. U lonac stavi žlicu maslaca i zagrij te zatim dodaj kruške. Peci ih nekoliko minuta. 
2. U poseban lonac stavi mlijeko i vodu te zagrij do vrenja. 
3.Pečene kruške zajedno sa zobenim pahuljicama, začinima i medom dodaj u lonac s mlijekom i vodom. 
4. Sve skupa kuhaj nekoliko minuta i posluži u zdjelici. 
5. Kaši dodaj nekoliko kockica svježe kruške, orahe i sitno nasjeckanu tamnu čokoladu te po želji prelij medom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 šalica (250 ml) zobenih pahuljica
  • 150 ml vode
  • 150 ml mlijeka
  • 1 žlica cimeta
  • 1 žlica maslaca
  • 1 veća kruška
  • 1 žlica meda
  • prstohvat soli
  • Orasi
  • Tamna čokolada
6/6