Za prste polizati - recepti za savršeni roštilj

Ove godine isprobajte nešto drugačije

Za prste polizati - recepti za savršeni roštilj

PRILOZI: Krumpir i luk s roštilja


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image


(2 do 3 porcije)
4 krumpira, nasjeckan na kockice ili kolutove
1 crveni luk, nasjeckan na kolutove
1 žličica soli
1/2 žličice crnog mljevenog papra
2-3 žlice maslaca
(po želji svježa paprika)
aluminijska folija


U posudi pomiješajte krumpir, luk i začine. Odmjerite dva ili tri komada aluminijske folije u koju možete zamotati odabranu porciju krumpira i luka. Na povrće stavite žlicu maslaca i zamotajte aluminijsku foliju – u oblik spljoštenog pravokutnika. Ponovite s ostatkom krumpira i povrća. Stavite na roštilj (ne na direktnoj vatri) i pecite tridesetak minuta, povremeno okrećući paketiće.

10/16