Praline s bijelom čokoladom
Glazura:
Postupak:
1. U blender stavi sve sastojke i pažljivo pulsirajući blendaj dok se ne povežu.
2. Na široku posudu koja može ići u zamrzivač stavi papir za pečenje. Ruke namaži kokosovim uljem i oblikuj kuglice od smjese.
3. Kuglice stavi na papir za pečenje i sve skupa prebaci u zamrzivač na 30 minuta do jednog sata.
4. U tavici pažljivo otopi bijelu čokoladu i kokosovo ulje. Kuglice prekrij otopljenom smjesom i vrati ih nazad u zamrzivač na nekoliko minuta. Tvoje praline su spremne, a kako bi duže ostale svježe, čuvati ih moraš u hladnjaku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potrebno ti je:
- 100 grama sitno mljevenih zobenih pahuljica
- 2 1/2 žlice kokosovog ulja
- 2 1/2 žlice meda ili javorovog sirupa
- 1 žličica tahini paste (po izboru)
- 60 g bijele čokolade
- 2 žličice kokosovog ulja