Tri zdrava doručka koja će te zasititi sve do ručka

Jaja, slanutak i zobena kaša za bolji, zdraviji i zasitniji početak dana

Tri zdrava doručka koja će te zasititi sve do ručka

Slanutak, rajčice i krastavci u jogurtu

Priprema:

1. Na malo maslinovog ulja dodaj ocijeđeni slanutak te ga začini s kuminom, paprikom, te dodaj sol i papar po želji. Kuhaj sve dok slanutak ne postane zlatno-smeđe boje, oko 5 minuta. Na kraju dodaj usitnjeni češnjak. 

2. U zdjeli pomiješaj narzane rajjčice, krastavce, nasjeckani luk, limunov sok, malo maslinovog ulja, sol i papar. 

3. U zdjelicu za serviranje dodaj grčki jogurt, salatu i slanutak. Po želji dodaj malo svježeg kopra i maslinovog ulja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Sastojci:

  • malo maslinovog ulja
  • konzerva slanutka
  • pola žličice kumina
  • pola žličice dimljene ili slatke paprike
  • sol, papar
  • 1 režanj češnjaka
  • 10 cherry rajčica
  • 2 manja svježa krastavca ili jedan veći
  • pola ljubičastog luka 
  • 2 žlice limunovog soka
  • 1 grčki jogurt
  • malo svježeg kopra po želji
3/4