Brownie s ciklom
Sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 120 g maslaca
- 100 g tamne čokolade
- 5 manjih cikli
- 3 jaja
- 5 žlica šećera
- šalica glatkog brašna
- pola praška za pecivo
- 3 žlice kakaa u prahu
Postupak:
Kuhaj ciklu dok ne omekša, oguli je i stavi u hladnu vodu. Čokoladu i maslac otopi na pari, a jaja umuti sa šećerom pa im potom dodaj brašno, prašak za pecivo i kakao te miksaj dok se sastojci ne sjedine.
Ohlađenu ciklu u blenderu pretvori u pire ili izgnječi vilicom. Cikli dodaj otopljenu čokoladu s maslace i brašno, dobro promiješaj pa špatulom umiješaj u smjesu s jajima. Papirom za pečenje obloži pleh, izlij u njega smjesu i peci 25 minuta na 175 Celzijevih stupnjeva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa