

Stigao nam je još jedan novi tjedan, a kako bismo ti ga olakšale već na samom početku - donosimo ti tri jednostavna i ukusna recepta koje možeš pripremiti bez puno truda.
1. Zagrij maslinovo ulje u velikoj tavi. Dodaj luk i kuhaj do 5 minuta, dok luk ne omekša. Dodaj češnjak.
Sastojci:
1 žličica maslinovog ulja
1 srednji luk
2 režnja češnjaka
1 srednja crvena paprika
2 konzerve sjeckanih rajčica
2 žličice koncentrata od rajčice
1 žličica chilija
1 žličica kumina
1 žličica slatke mljevene paprike
1 žličica šećera
prstohvat soli i papra
6 jaja
svježi peršin
Priprema:
1 žličica maslinovog ulja
1 srednji luk
2 režnja češnjaka
1 srednja crvena paprika
2 konzerve sjeckanih rajčica
2 žličice koncentrata od rajčice
1 žličica chilija
1 žličica kumina
1 žličica slatke mljevene paprike
1 žličica šećera
prstohvat soli i papra
6 jaja
svježi peršin
1. Skuhaj tjesteninu prema uputama. Zagrij maslac u većoj tavi i dodaj piletinu na oko 6 minuta. Dodaj češnjak, rajčice i špinat i kuhaj sve zajedno dok špinat ne uvene.
Sastojci:
300 g tagliatella
dvije kockice maslaca
400 g pilećih prsa narezanih na debele trakice
3 režnja češnjaka
50 g sušenih rajčica ili cherry rajčica
150 g baby špinata
250 ml vrhnja za kuhanje
prstohvat soli i papra
Priprema:
1. Zagrij pećnicu na 180 stupnjeva.
Sastojci:
2 jaja
2 šalice brašna
2 žličice praška za pecivo
prstohvat soli
1/2 šalice suncokretovog ulja
1 šalica šećera
1 šalica kiselog vrhnja
350 g jagoda
šećer u prahu po želji
Priprema: