Savjeti za jeftini tjedni jelovnik

Ako trebate ideje za jeftini tjedni jelovnik, više o tome pročitajte u nastavku

Savjeti za jeftini tjedni jelovnik

Svakome tko pazi na prehranu i budžet treba jeftini tjedni jelovnik prema kojemu se svakodnevno mogu slagati jela. Skroman budžet ne mora nužno predstavljati veliku zapreku u kuhanju, a svi se ponekad susretnu s manjkom inspiracije kada je prehrana u pitanju, pa je jeftini tjedni jelovnik idealno rješenje za sve one koji žele jesti zdravo i organizirano, a da pritom ne potroše bogatstvo.

Jeftini tjedni jelovnik odličan je ne samo zbog pristupačnosti, već i zbog toga što svakoga dana ne morate razbijati glavu što ćete jesti za ručak. Prvi korak je da razmislite koju hranu volite jest i razmislite o jeftinijim inačicama tog jela. 

shimmer fallback


(FOTO: Pixabay)

Ako volite krumpir, već ste na konju jer je to namirnica koja je vrlo pristupačna, zdrava i jeftina, a može se ukomponirati u mnoga jela. Grah, slanutak, grašak i slične namirnice koje možete kupiti i u konzerviranoj varijanti također su odlična i brza opcija za ručak. Također, ako radite preko tjedna, fokusirajte se da vaš jelovnik bude nešto jednostavniji i lakši za pravljenje preko tjedna, a onda za vikend ukomponirajte jela koja se spravljaju duže.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.