Riba za doručak? Itekako! Nutricionisti tvrde da je to odlična ideja. Imamo tri recepta

Dimljeni losos, tuna ili bakalar nisu rezervirani samo za svečane večere ili neki fensi ručak. Njima možeš i dan početi

Riba za doručak? Itekako! Nutricionisti tvrde da je to odlična ideja. Imamo tri recepta

Losos umjesto pržene slanine

Pržena slanina čarobno miriši i otvara apetit. U njoj mirne duše možeš uživati za doručak (jer se ujutro smije obilno jesti), no ponekad ju zamijeni lososom. 

Uzmi komad lososa, posoli ga, zareži na nekoliko mjesta i ispeci u pećnici ili još bolje na roštilju, iskomadaj ga na komadiće, začini paprom i umakom za roštilj kako bi dobila okus dima te peci u pećnici 30 minuta na 250 Celzijevih stupnjeva.

Ovako pripremljeni losos možeš spremiti u staklenku i u hladnjak te koristiti tjedan dana. 

Njime možeš posuti salatu i dati joj hrskavost ili staviti u sendvič. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image


(FOTO: Pexels)

2/4