Kajgana s povrćem
Kajgana je sjajna opcija za brzinsku večeru, a ova kombinacija s povrćem je super jer u nju možeš ukomponirati ono što imaš kod kuće. Doza proteina je zajamčena, a jelo je spremno u tren oka.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci:
- 2 velika jaja
- sol i papar
- malo nasjeckane gaude
- 2 žličice maslinovog ulja
- 100 grama nasjeckane brokule, šparoga i/ili tikvice
- mali režanj češnjaka
- pola žličice mljevenog ružmarina
Priprema: Zagrij ulje u tavi na srednje niskoj temperaturi. Dodaj nasjeckano povrće po želji te često miješaj otprilike dvije do četiri minute. Umiješaj češnjak i ružmarin pa kuhaj oko minute. U maloj zdjeli umuti jaja pa dodaj soli i papra. Jaja prelij preko kuhanog povrća. Miješaj dok se ne sjedini. Dodaj sir i čekaj da se otopi.