Ne bacaj!

Ostalo ti je piletine od ručka? Imamo tri recepta u kojima je možeš iskoristiti

Često nam nakon ručka ili večere ostane nešto mesa, posebno ako radimo pečeno pile. No, kako bi i to meso iskoristila, donosimo ti tri jednostavna recepta koja će ti u tome pomoći

piletina-recepti.jpg
Foto: Pexels

Salata od kelja, špinata i piletine

Sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol i papar
  • 2 sitno nasjeckana češnja češnjaka
  • masline
  • 3 žličice limunovog soka
  • narezana piletina
  • 2 žličice majoneze
  • 1 luk
  • 1 rajčica
  • šaka kelja
  • šaka baby špinata
Image
Foto: Unsplash

Priprema: U zdjelu stavi kelj, špinat, narezani luk, rajčice i masline i dobro promiješaj. Zatim dodaj narezanu piletinu i pospi solju, paprom, limunovom sokom, majonezom i maslinovim uljem te dobro promiješaj i posluži.

4/4