Ne bacaj!

Ostalo ti je piletine od ručka? Imamo tri recepta u kojima je možeš iskoristiti

Često nam nakon ručka ili večere ostane nešto mesa, posebno ako radimo pečeno pile. No, kako bi i to meso iskoristila, donosimo ti tri jednostavna recepta koja će ti u tome pomoći

piletina-recepti.jpg
Foto: Pexels

Pileći sendvič

Sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 5-6 češnja češnjaka
  • sol i papar
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • narezana piletina
  • 50 g mrkve
  • 50 g šampinjona
  • 50 g kuhanog kukuruza
  • 2 šnite kruha ili peciva po želji
Image
Foto: Unsplash

Priprema: U tavi zagrij maslinovo ulje. Zatim ubaci narezani češnjak, mrkvu, šampinjone i kukuruz i peci oko dvije minute. Posoli i popapri, umiješaj piletinu i ostavi sa strane. U tavi zagrij kruh ili pecivo i napuni ga ovom smjesom te sendvič posluži uz umak po želji.

3/4