Pronašle smo online dućane koji dostavljaju kavu do naših kućnih vrata

Bila to turska, espresso ili bijela - kava je sastavni dio našeg jutarnjeg rituala. Kako se situacija zbog koronavirusa promijenila, pronašle smo webshopove koji vrše dostavu crnog tekućeg zlata za sve nas kavoljupce

Pronašle smo online dućane koji dostavljaju kavu do naših kućnih vrata

Da nam je netko početkom ožujka rekao da na proljeće nećemo ispijati kavu na osunčanoj terasi kafića, samo bismo se nasmijale. No, to se zaista dogodilo i sada većina nas kuha kavu u svojim domovima i, ako imamo sreće, pijemo ju na balkonu ili dvorištu pokušavajući upiti to malo zraka sunca koje se probijaju u izolaciju.


via Giphy


Kako jako cijenimo dobru kavu ili čaj, a sad su nam mogućnosti kupovine istih dosta ograničene, pronašle smo koji online dućani dostavljaju naš omiljeni napitak. Stoga, kavoljupci, nemajte straha - ovi dućani rade dostavu do vaših kućnih vrata:

Nespresso

Osim kapsula za kavu, možete naručiti i aparat za kavu. Kave su podijeljene u tri aromatične vrste: intenzivna, ujednačena i voćna/cvjetna. Dostava je besplatna za narudžbe kave od 100 ili više kapsula.

Kapsulezakavu.hr

Relativno novi webshop s velikom ponudom kapsula kave raznih proizvođača na jednom mjestu. Mjesto na kojem ćete sigurno pronaći nešto za sebe.


via Giphy


Karibu Kaaawi

Njihov webshop pun je vrhunskih kava i nude različite vrhunske arabice iz malih pržionica diljem Europe.  Možete birati između velikog broja specialty coffee čija su zrna kave uzgojena i izrađena u posebnim uvjetima.

Kavantura

Možete naručiti specialty kave s okusima Perua, preko Brazila i sve do daleke Indije. Osim arabike i robuste, imaju i aparate za pripremu espressa. Uveli su besplatnu dostavu kave na području Zagreba za narudžbe iznad 50 kn. 


via Giphy


Lively Roasters

Jedan od vodećih hrvatskih proizvođača specijalitetnih kava na svojoj stranici nudi narudžbe dvije vrste kava. Kostarikanska Dota koja ima okus žute breskve, crvene jabuke, ali i skittlesa, kako pišu. Peruanska s farme Juan Marco de Palto srednje je kiselosti i slatke, voćne strukture.

Kupi kavu i čaj

Nude neke od najcjenjenijih kava na svijetu, kao Sidamo (Etiopija), Supremo (Kolumbija), Tarrazu (Costa Rica), Kachalu Organic (Kolumbija), ali i dosta kava s aromom. U većini slučajeva, možete birati kakvo mljevenje želite: za tursku ili filter kavu te za espresso.Dostava je besplatna iznad 300 kuna.

Ako znaš još neki webshop koji nismo navele, napiši nam u komentarima.


via Giphy

Image

Znamo gdje besplatno gledati serije i filmove u ovim danima samoizolacije