Ako ste ljubitelj zimnice, priznat ćete da nema bolje od one koju si sami spremite! Nađite vremena za pokoju teglicu voćnog džema ili kiselog povrća - tijekom zime će vam biti drago. Napravite i korak dalje pa na Makronovinoj radionici Prirodna zimnica, u utorak, 15.9. od 17 do 20.30 naučite kako napraviti zdravu zimnicu: bez šećera, umjetnih konzervansa i aditiva. Dobra vijest je da se i ovakva zimnica može sasvim dobro održati tijekom zimskih mjeseci. Što ćemo pripremati ove jeseni? Marmeladu od šipka, turšiju, mahune s lukom u maslinovom ulju, bundevin mousse te domaći ajvar.
Saznat ćete kako zimnicu najbolje očuvati, kako u svom domu možete pasterizirati teglice za zimnicu te druge korisne trikove kako biste što uspješnije popunili police svojih ostava - domaćom zimnicom, dakako! Sve ovo će vam prezentirati iskusna Makronovina učiteljica kuhanja, Tončika Cukrov i tako otvoriti jesensku sezonu radionica kuhanja. Cijena radionice: 190 kuna; popust od 30% za studente i umirovljenikeInformacije i prijave: Makronova, Ilica 72/I; tel: 01/ 4847 119; e-mail: [email protected]