Pripremile smo ti najbolje recepte za prvomajski roštilj

Počela je sezona roštilja! Inspiriraj se ovim receptima za zanimljive verzije roštiljskih klasika

Pripremile smo ti najbolje recepte za prvomajski roštilj

Portabella gljive na roštilju s umakom od vrhnja i vlasca

Sastojci:
8 većih portabella gljiva
1 žlica maslinovog ulja
2 dcl kiselog vrhnja
1 žličica senfa
1 žlica sjeckanog vlasca
1 češanj protisnutog češnjaka 
½ žličice soli
¼ žličice papra

Priprema:
Gljive premaži s maslinovim uljem, blago posoli popapri te ispeci na dobro ugrijanom roštilju (gljive se peku kraće na višoj temperaturi, najbolje ih je ispeći prije mesa). Pomiješaj sve ostale sastojke tako da dobiješ umak i posluži ga uz gljive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
7/8