Preslano ili previše pikantno jelo? Male kulinarske pogreške ne znače da je tvoj obrok za baciti, evo kako ga možeš spasiti

Sigurno ti se nekada dogodilo da si jelo presolila ili da si prekuhala tjesteninu. Ne brini, postoji spas

Preslano ili previše pikantno jelo? Male kulinarske pogreške ne znače da je tvoj obrok za baciti, evo kako ga možeš spasiti

Situacija nam je svima poznata. Pronašla si savršen recept za neko novo jelo koje još nisi probala i odlučila si ga napraviti. Satima si u kuhinji, poput pravog chefa sjeckaš, miješaš i kombiniraš okuse. I taman kada ti se činilo da je sve spremno, kreneš dodati nekoliko zrna soli i dogodi se katastrofa – presolila si umak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

7 začina koje bismo sve trebale imati kod kuće jer poboljšavaju okus jelima


Budimo realne, male pogreške u kuhinji događaju se i profesionalcima. Neke pogreške ne mogu se ispraviti, poput primjerice prepečenog mesa. Ali nezgode poput previše soli ili grudastog umaka mogu se lako riješiti. Zato ne očajavaj nego zapamti ove savjete za buduće kulinarske avanture.

Salty Salt Bae GIF from Salty GIFs


Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/7